horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Kontakt med de døde – Få hjelp til å kommunisere med den åndelige verden

Kontakt med avdøde: I den åndelige verden tror vi at sjelen er udødelig. Det betyr at det livet du lever nå, bare er ett av mange liv sjelen din kommer til å leve. Når kroppen din dør, vender sjelen tilbake til lyset der sjelene bor.

Det er imidlertid ikke sikkert at sjelen vender tilbake til lyset med en gang. Noen ganger har sjeler problemer her på jorden eller et sterkt ønske om å hjelpe dem som er igjen. Sjelen kan velge å bli i nærheten av oss en stund. Vi kaller vanligvis denne typen sjeler for ånder.

I denne artikkelen kan du lese alt om ånder og kontakt med de døde.

Kontakt med de døde

Er det mulig å kontakte de døde? Spørsmålet er det delte meninger om, men stadig flere mener at det er mulig for noen av de avdøde å bli hos oss en stund – eller at de kan påkalles ved behov.

Få “vanlige” mennesker kan se og snakke med ånder. Men noen få har fått en spesiell gave og fungerer som formidlere mellom oss her på jorden og våre avdøde kjære. Vi kaller disse menneskene for medier.

Les også: Livet etter døden fra et åndelig perspektiv

Vanligvis er medier også klarsynte, men ikke alle klarsynte er medier. Klarsynt er en fellesbetegnelse for de som arbeider med det åndelige. De kan med andre ord være både håndlesere og medier.

Tegn fra avdøde

Tegn fra afdøde - Afdødekontakt

Avdøde kan forsøke å kommunisere med oss på uendelig mange måter. Noen av de vanligste måtene for den avdøde å ta kontakt på er følgende:

Finne en mynt

Mynter er en vanlig måte å sende beskjeder på i den åndelige verden. Hvis du finner en 1 krone, betyr det at du skal tenke positivt. Finner du en 10-centsmynt, betyr det at du skal være oppmerksom og følge magefølelsen.

Mynten kan også være fra et år som var spesielt viktig i forholdet ditt, og da er det rett og slett et budskap om at din avdøde kjære er i nærheten.

Følelsen av at den avdøde er nær

Hvis du kjenner lukten av hans parfyme eller føler at han klemmer deg på skulderen, er det sannsynligvis ikke bare noe du innbiller deg. Det er sannsynligvis din kjære som kommer på besøk for å se til deg.

Et dyr med et budskap

Dyr kan være budbringere fra sjelens verden. Marihøner og sommerfugler er spesielt vanlige budbringere, men alle typer dyr kan sende et budskap.

Marihøner kommer med en forsikring om at de vil passe på deg i vanskelige tider, og sommerfugler er et budskap om at den du er glad i, fortsatt er i nærheten.

Relatert: Hva er kraftdyret mitt?

Hvis du støter på et dyr på din vei som ikke er redd eller prøver å få kontakt med deg, er det sannsynligvis en avdød person som prøver å fortelle deg noe.

Besøk fra avdøde i drømmene dine

Selv om vi alle drømmer flere ganger om natten, og selv om vi kan drømme om relasjoner – inkludert avdøde – kan den avdøde besøke oss i en drøm.

I motsetning til en vanlig drøm, som sjelden gir mening og ofte er fragmentarisk og ikke i kronologisk rekkefølge, bør en drøm med besøk fra den avdøde være mye mer ekte, realistisk og meningsfull.

Elektrisitet påvirkes

Sjeler består av energi, og derfor vil deres tilstedeværelse ofte påvirke elektrisiteten i hjemmet. Det kan være et blinkende lys, TV-en som slår seg av eller på, eller radioen som skifter kanal.

Det er ikke sikkert at den avdøde prøver å fortelle deg noe. Han/hun er bare til stede i rommet.

Hvorfor opplever jeg ikke tegn fra den avdøde?

Det er ikke alle som opplever tegn fra sin avdøde, og det kan være flere grunner til det:

  1. Du er ikke åpen for å se de tegnene som faktisk er der
  2. Den avdøde ønsker ikke å gjøre det vanskeligere for deg
  3. Den avdøde har (ennå) ikke noe budskap å gi deg

For det første betyr ikke det at du ikke opplever kontakt fra den avdøde, at den avdøde ikke prøver å ta kontakt. Det kan være at han/hun prøver, men at du ikke har klart å få kontakt ennå.

Det betyr heller ikke at den avdøde ikke elsker deg eller bryr seg om deg. Faktisk ser man ofte at den avdøde først begynner å sende meldinger etter en stund, når den verste sorgen har lagt seg. Kanskje tror ikke den avdøde at du orker kontakten akkurat nå?

Anbefaling om kontakt med avdøde

Afdødekontakt anbefaling

Kontakt med avdøde på nettet

Du trenger faktisk ikke å få besøk av et medium hjemme i stua. Hvis du foretrekker det, kan du få veiledning på nettet om hvordan du selv kan ta kontakt med en avdød. Fordelen med dette alternativet er at du får opplevelsen av direkte kontakt.

Vanlige spørsmål om kontakt med avdøde

Kan du kontakte avdøde selv?

I noen tilfeller kan du selv ta kontakt med en avdød person. Det er imidlertid ikke alle medier som anbefaler dette, da opplevelsen kan være overveldende.

Kan man mærke de døde?

Noen mennesker har opplevd de dødes nærvær. Det kan være gjennom uforklarlige hendelser, nærkontakt eller små beskjeder i form av etterlatte ting eller påvirkning av elektrisitet.

Hvordan åpner du deg for den åndelige verden?

Å åpne seg for den åndelige verden handler først og fremst om å ha et åpent sinn. Noen er født med evnen, andre lærer den senere.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop

Leave a Comment