horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Tvillingene

Tvillingene, du er festens velkjente liv! Alltid flink med ord og ikke redd for å si hva du mener. Du vet nøyaktig hvordan du skal få folk til å lytte.

Det kan til og med virke som om du vet alt, men tankene dine er ikke nødvendigvis dypt forankret, siden du har en tendens til å være ganske overfladisk og danne deg en mening om ethvert emne uten å dykke ned i det og utforske det fullt ut.

Det travle sinnet ditt kan bare ikke bry seg om å bruke for mye tid på de fine detaljene. Dualitet og motstridende følelser er iboende i din natur, og det er ingen tilfeldighet at tegnet ditt er symbolisert av tvillinger.

Du reagerer umiddelbart på alt og enhver gitt situasjon, noe som på den positive siden gjør at du lett tilpasser deg. På den negative siden vil andre bli forvirret av dine raske humørsvingninger og du fremstår som uforutsigbar og noen ganger åpenlyst hysterisk og irritabel.

Mens frihet og forandring er de to viktigste tingene i livet ditt, er rutine og kjedsomhet din største frykt. Du elsker å reise, møte nye mennesker og utforske verden. Ditt nesten desperate behov for spenning og variasjon gjør deg ubesluttsom, flyktig og rastløs.

Foruten kjedsomhet, hater du ingenting mer enn tegn på svakhet – ikke minst hos deg selv. Du liker å gi folk inntrykk av at du alltid er glad, har kontroll og aldri blir påvirket av stress. Selv om du elsker å tilbringe tid med venner og familie og snakke i timevis, er du ikke den folk bør gå til hvis noen har en livskrise og trenger langsiktig støtte.

Like mye som du elsker å gi råd om nesten hva som helst, synes du det er både drenerende og deprimerende (for ikke å si kjedelig!) å høre på de samme følelsesmessige problemene om og om igjen.

De som er født under Geminis tegn, er utmerkede ledere og selgere. Dine meget sterke kommunikative ferdigheter og evne til å tenke utenfor boksen og være kreativ er høyt verdsatt i teamarbeidssituasjoner, men du vil sannsynligvis lykkes som selvstendig næringsdrivende også.

I et romantisk forhold er du en håndfull! I begynnelsen er du flørtende, forførende og leken, men i lengden veldig krevende og utfordrende. Du har et konstant behov for stimulering og noe nytt i et forhold, og det kan være vanskelig for en partner å holde tritt med deg og holde deg interessert.

Når det er sagt, er du definitivt verdt å kjempe for. Når du virkelig åpner deg opp for noen (det skjer ikke ofte) er et forhold med deg veldig givende. Du er ikke altfor romantisk, men vil at partneren din skal være din beste venn og du verdsetter vennskapet deres høyere enn noe annet.

Yoga og pusteøvelser er veldig givende for å roe ned det travle sinnet, kroppen og sjelen, men du foretrekker sannsynligvis en slags lagsport med høyt tempo, og det vil ikke være ulikt deg å løpe et maraton og bli med i en ny bokklubb, på én uke.

Gode egenskaper – Stjernetegn Tvillingene

En mester i kommunikasjon og en sosial sommerfugl! Du har en god sans for humor og elsker å le. Noen kan finne din rasjonelle og logiske måte å tenke på som kaldhjertet, men de fleste som er født under Tvillingenes tegn har hjertet på rett sted.

Mindre gode egenskaper – Stjernetegn Tvillingene

Manipulerende, oppmerksomhetssøkende og elsker lyden av din egen stemme. “Hva kan jeg tjene på det?” ser ut til å være ditt motto og får deg til å fremstå som ganske egoistisk. Nysgjerrigheten din går noen ganger over styr og blir rett og slett litt for nysgjerrig – innrøm det, du elsker sladder! Du har også en tendens til å være overfladisk og (litt for) rask til å dømme andre. Noen ganger vil det være verdt det å ta deg tid til å bli ordentlig kjent med noen før du bestemmer deg for hva du synes om dem, Tvilling.

Horoskoper for tvillingene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop