horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Vekten månedshoroskop – juli

Månedshoroskop for vekten i juli

For de ambisiøse gir måneden en stor sjanse til å gå frem med et skjult talent. Det kan for eksempel være at du har jobbet med en bok, en idé til et nytt produkt eller planlagt å starte din helt egen bedrift, som du endelig er klar til å vise til omverdenen. Mulighetene er mange, og de begynner allerede å dukke opp rundt den 6. Her vil kjærlighetsplaneten Venus stå i en perfekt vinkel til Uranus, som er overraskelsesplaneten. Med andre ord, denne unike konstellasjonen baner vei for suksess, så ikke lur deg selv for denne unike muligheten til å la lyset ditt skinne mer enn noen gang før – tiden er inne for å vise hva du er verdt!

Med Venus i din inntektssektor og Uranus i ditt 4. hus, er det også gode sjanser for å tjene penger på eiendom. Undersøk alternativene dine og slå til hvis du får en god avtale. Med solformørkelsen den 15. vil inntektsflyten din styrkes, og det betyr at du en stund vil føle hvordan pengene kommer til deg uten den store innsatsen. Kanskje du får en generøs lønnsøkning eller finner ut at du kan tjene på noe du uansett ikke bruker hjemme? Benytt deg av alle dine muligheter til å tjene litt ekstra men pass på, for pengene kan fort forsvinne igjen hvis du ikke passer på.

Måneden byr også på fordelaktige samarbeid som vil forbedre forholdet ditt til noen av de mer kjedelige arbeidsoppgavene som du plutselig vil finne glede i å løse dem på nye måter. Vær spesielt oppmerksom på den 10., hvor en spesiell person vil gjøre livet litt morsommere på jobben. Hvis du er singel, kan dette samarbeidet utvikle seg til mer enn bare en profesjonell forbindelse. Er du derimot i et fast forhold, vil det være mulighet for en romantisk utflukt rundt den 21. hvor du får muligheten til å trekke ut kontakten i noen dager.

Andre horoskoper for vekten:

Les alt om stjernetegnet Vekten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop