Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Vekten månedshoroskop – mai

Månedshoroskop for vekten i mai

Du åpner måneden med en enorm fordel i arbeidet ditt. Vi snakker ros, ikke bare fra kollegene dine, men også fra sjefen din. Kanskje handler det om et prosjekt du har jobbet hardt med, eller kanskje handler det om dine ekstraordinære ferdigheter på jobben. Uansett hva det handler om, vil du ha suksess på arbeidsplassen din denne måneden. Dette er fordi fullmånen på 1. lander i ditt 10. hus, noe som representerer profesjonalitet. Du har kanskje hatt det som om du har gått i motvind de siste månedene, men dette tar nå en velkommen vending. Pris deg selv, du har vært unik!

De energiske og eventyrlystne også en lidenskapelig måned i vente med mange nye utfordringer. Etter den 6. flytter både Venus og Mercury inn i romantikken din. Dette kan bety at dine evner i det romantiske forsterkes og du kan finne deg selv i ferd med å avtale dater og flørte uten å holde tilbake. Omfavn den og hold spesielt øye med den 11. Her vil du få en uventet gave: Mars sender Uranus direkte inn i din romantiske sektor og det vil gi noen interessante og ikke minst sexy vibrasjoner i livet ditt.

Vær oppmerksom og ikke forlat alle hemninger. Merkur gjør en retrograd bevegelse i denne delen av tegnet ditt den 22. og frem til den 15. i neste måned. Dette kan bety at du hører et ord eller to fra en ekspartner du ikke har hørt fra på lenge. Å være i et sexy humør kan fremkalle gode minner fra fortiden. Men ikke ha det travelt med å kaste deg ut i å varme opp en gammel flamme. Vent til slutten av neste måned hvor du kan tenke klart igjen.

D. 17. lander en nymåne i familiesektoren din. Dette kan bringe nyheter fra et familiemedlem eller en kjær venn av familien. Når Mars lander i inntektssektoren din, kan dette ha en innvirkning på lommeboken din – husk å bruke pengene fornuftig.

Andre horoskoper for vekten:

Les alt om stjernetegnet Vekten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop