horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Vekten månedshoroskop – april

Månedshoroskop for vekten i april

For de ville og eventyrlystne er denne måneden først og fremst en mulighet til å geare ned og finne den indre balansen. Hjemmet og familien ringer denne måneden, og hvis du føler etter, kan du innse at du trenger denne tiden til å hvile og regenerere. Med alt du har hatt om ørene i det siste, er det ingenting som sier at du trenger å ta det med ro en stund!

Kjærlighetsplaneten Venus glir inn i ditt fjerde hus den 10., hvor hun vil være til den 6. neste måned. Venus' tilstedeværelse vil løsne opp i anspente forhold og gjøre kommunikasjonen med venner og familie lettere. Hvis du har spesielt betente forhold eller utslitte vennskap som trenger en kjærlig hånd, er det nå på tide at du løser gamle konflikter og misforståelser - men bare ta den delen du kan overse og la resten gli ut hvis du merker at tiden er inne for å gi slipp.

Med Venus i Fiskenes tegn vil du finne det lettere å føle hva som virkelig betyr noe og hva du bør gi slipp på. Det betyr også at du lettere vil flyte med strømmen og gi slipp på kontrollen over ting og mennesker i hverdagen din som du tidligere har følt behov for å kontrollere. Den 17. vil Mars møte Neptun i ditt fjerde hus og illustrere på den mektigste måten hvordan noen ting rett og slett ikke kan kontrolleres. Ha tillit til at du flyter til rett sted! Når du aksepterer tingenes tilstand, vil du også finne det lettere å engasjere deg i arbeidet ditt, hvor motivasjonen har ligget på et lite sted en stund.

En fantastisk solformørkelse i meldingssektoren din den 15. vil snu opp ned på dette, spesielt hvis du jobber med kommunikasjon, undervisning eller salg. Se frem til en frisk, ny start!

Andre horoskoper for vekten:

Les alt om stjernetegnet Vekten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop