Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Væren månedshoroskop – oktober

Månedshoroskop for væren i oktober

Venus beveger seg inn i toppen av tegnet ditt den 10. og forblir i det milde tegnet Fiskene til den 6. i neste måned. Det betyr at det er nå kreativiteten din topper seg. Tegnet representerer evner som kreativitet, spiritualitet, og ikke minst fantasi. Som et resultat av Venus' trekk har du nå muligheten til å vise verden hva du virkelig kan. Men ikke bare kan du se dine kreative evner spire, sjefen din eller kollegene vil også få et glimt av genialiteten din.

Det kan meget vel resultere i en pris av noe slag. Det vil ikke komme bak noen om du får muligheten til å stå offentlig på verken fjernsyn, radio eller i aviser. Dette er også måneden hvor du definitivt bør gripe sjansen for nye bilder til nettstedet ditt, eller oppdatere et hvilket som helst nettmedier. Utnytt dine kreative evner!

Du vil ikke føle konkurransepress på arbeidsplassen din denne måneden. Har du egen bedrift kan du med fordel lage aktiviteter for dine ansatte som får dem til å trives og forbedre samarbeidet. Solformørkelsen vil for deg bety at du utvider horisonten din, da solformørkelsen finner sted i ditt 9. hus, som representerer mental utfoldelse. Du vil føle deg inspirert til å utforske nye horisonter. Det kan bety at du bestemmer deg for å lese eller studere noe nytt. Kanskje til og med noe folk vil se på som litt rart sammenlignet med det du vanligvis gjør. Men nettopp derfor vil du føle deg enda mer motivert til å gå opp i din nye interesse.

Du har verden i din hule hånd, vis den hva du kan! Du vil ikke mislykkes.

Andre horoskoper for væren:

Les alt om stjernetegnet Væren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop