horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Væren månedshoroskop – juni

Månedshoroskop for væren i juni

Måneden din er satt til å bli intet mindre enn magisk. Denne måneden har alt du trenger; deilig mat, kjærlige mennesker og penger. Venus, som er din regjerende planet, vil flytte tilbake til partnerskapssektoren din den 2. og bli her til den 7. neste måned. Hun var over for ikke så lenge siden, men var sist i retrograd, og ga deg noen kjærlige knubs. Nå er kjærlighetsplaneten tilbake i full blomst, klar til å gi alle sine velsignelser til ditt kjærlighetsliv! Så du kan varme opp for en varm måned med nye mystiske bekjentskaper eller en intens kjærlighetsromantikk med din eneste. I denne sammenhengen vender Merkur også tilbake til sin normale bane den 6. Viktige samtaler venter.

Venus' gunstige innvirkning vil også påvirke økonomien din denne måneden. Den forrige måneden din var riktignok bra med tanke på økonomien, men du kan nå se frem til helt nye økonomiske høyder med nymånen den 7. Samtidig gir Jupiter bensinen han trenger for å virkelig gasse opp, og den blir større enn du forventer!

D. 22. lander fullmånen i kommunikasjonssektoren din. Dette er et viktig vendepunkt, og du bør tenke på frasene dine og veie ordene dine. De kan bety mye for de rundt deg, og kanskje også for omverdenen. Mars besøker ditt innerste hjem den 29. Han kommer til ditt 12. hus, som representerer ditt privatliv. Dette betyr for deg at et stort innovativt og svært personlig prosjekt planlegges. Men det vil foreløpig holdes hemmelig, for det er først fra slutten av året du begynner å brygge på ditt nye prosjekt. Uansett hva det er, er det satt i ovnen for et flott år.

Andre horoskoper for væren:

Les alt om stjernetegnet Væren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop