Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Væren månedshoroskop – mai

Månedshoroskop for væren i mai

Denne måneden fortsetter nedover kjærlighetens vei med den mektige planeten Jupiter i relasjonssektoren din, og for en tur! For den sensuelle Tyren som elsker oppmerksomhet, er det rikelig mulighet til å støte på en spennende og kjærlig person, hvis du ikke allerede har gjort det! En date denne måneden kan lett utvikle seg til din fordel, så ikke vær blek for å gå ut og møte nye mennesker. Hvis dere allerede er i et fast forhold, vil perioden by på en seriøs oppblomstring av følelsene deres for hverandre, noe som kan manifestere seg i en romantisk reise, anskaffelse av et felles kjæledyr eller til og med et frieri.

De kraftige romantiske strømmene skyldes først og fremst et sjeldent stjernebilde på stjernehimmelen den 1. og 2., der Jupiter både vil innrette seg med kjærlighetsplaneten Venus og kommunikatoren Venus, som for tiden er i ditt 11. hus for håp, ønsker og drømmer. Ikke bare det, en vakker fullmåne faller i romantikksektoren din den første dagen i måneden. Derfor er det ingenting å si om du føler deg litt overveldet av all kjærligheten som strømmer gjennom deg akkurat nå. Bare la kjærligheten finne veien til deg.

Har du planer om å bryte ut av hamsterhjulet og ta steget inn i et liv som selvstendig – eller kanskje reise bort for en lengre periode – vil denne måneden være opplagt for å gjøre drømmen til virkelighet. Vær spesielt forberedt på nye muligheter dersom du jobber med kommunikasjon eller et annet fag hvor du kommer ut på en eller annen måte. Det kan for eksempel være en ny workshop, bok eller podcast som du har jobbet med og som tiden nå er inne for å avduke. Uansett hva det er, vil du ha lykke til i denne kjærlighetsfylte måneden!

Andre horoskoper for væren:

Les alt om stjernetegnet Væren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop