horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Skytten

De som er født under Skyttens tegn er åndelige sannhetssøkere. Du føler deg tiltrukket av filosofi og religion og har en uslokkelig tørst etter kunnskap og å finne svar, spesielt når det gjelder å forstå meningen med livet. ‘Å reise er å leve’ ser ut til å være ditt motto.

Du er en nysgjerrig vandrer og har et veldig sterkt ønske om å reise til avsidesliggende destinasjoner og utforske de lokale tradisjonene, historien, maten, språkene og kulturene og ikke minst møte inspirerende mennesker underveis. Du tror virkelig at livet er og bør være en livslang reise – metaforisk og bokstavelig talt – for læring. Utendørs er der du føler deg lykkeligst og nærmest universet og ditt sanne jeg.

Som en kritisk tenker og en født samtalepartner liker du alltid en god diskusjon om alt og alle. Du er veldig frittalende og ivrig etter å dele din tro og tanker med andre, noe som gjør deg til en god lærer eller filosof, selv om du til tider har en tendens til å overdrive. Du liker å omgi deg med likesinnede intelligente mennesker. Selv om du ikke nødvendigvis trenger folk til å dele din tro, setter du pris på det når noen er enig i ditt gjennomtenkte synspunkt.

Skyttenfødte er kjent for å være brutalt ærlige mennesker, og hvis noen kan slippe unna med det, er det ditt sjarmerende jeg, men vær forsiktig så du ikke tråkker på noens følelser med ordene dine. Du har et godt hjerte og ville aldri skadet noen med vilje.

Skyttere er faktisk gode venner og partnere. Så lenge du føler deg fri og lett er alt fint og flott, men du nekter å bli bundet av noen. Din romantiske partner må være en fri ånd som deg og åpen for forandring og eventyr. Det du gruer deg mest til er tredemøllen. En rutinebasert hverdag er definitivt ikke noe for deg.

Jo mer eventyrlysten og spennende jo bedre, ikke sant Skytten? Du elsker konkurrerende, utfordrende og uvanlige idretter som klatring, dykking, solo–reise rundt i verden i båt, ridning og strikkhopp eller mentalt utfordrende spill som sjakk.

Utsettelse er din akilleshæl. Selv om du er mesteren i å komme opp med gode planer og ideer for ditt neste eventyr, blir du lett distrahert og vil ofte mislykkes i å gjennomføre det du har planlagt. På en eller annen måte ser det ikke ut til å plage deg så mye som det frustrerer de som står deg nær.

Noen ganger kan det være bedre å ikke fortelle dem hva du planlegger før du er klar til å sette planene dine ut i livet, men å fortelle deg at du ikke skal si hva du mener er som å fortelle solen at den ikke skal skinne – umulig oppdrag!

Gode egenskaper Stjernetegn Skytten

Du er en livsglad, entusiastisk og utadvendt person. Venner nyter din onde sans for humor og drar stor nytte av din sjenerøse og rettferdige natur. Du vil strekke deg langt for de du elsker, og en tjeneste er ikke nødvendigvis noe du mener bør returneres – din vennlighet er uselvisk. Ditt optimistiske og positive syn på livet er forfriskende og inspirerende for folk rundt deg.

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Skytten

Du er alltid på jakt etter noe og virker aldri helt fornøyd med hvor du er eller hva du har, men gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden, Skytten! Du blir utålmodig og vanskelig hvis du føler deg innestengt eller begrenset på noen måte. Takt er egentlig ikke i din natur, og noen ganger ender du opp med å såre folk når du sier det rett ut. Du ble født under en heldig stjerne, men pass på at du ikke presser lykken for langt og havner i spillemani!

Horoskoper for skytten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop