Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Fiskene månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for fiskene i desember

Du er nesten aldri alene. Enten det er fordi du er i selskap med mennesker eller med tankene dine, er det alltid noen rundt deg. Og denne måneden er det viktig å dyrke samholdet og nettverket ditt. Det vil spesielt gjelde for din karriere, men det vil også gjelde for personvernet ditt. Det kan ha vært noe drama på jobben, og det har virket kaotisk. Men Venus flytter inn i 6. hus, og representerer karriere og arbeid på 2., og dette vil skape klarhet i hvorfor det plutselig har skjedd så store endringer i arbeidsdynamikken. Med denne konstellasjonen kan du glede deg til å bli ryddet enormt ut og du vil plutselig føle et nytt overskudd og en glede over å møte opp på arbeidsplassen din. Fantastisk!

Forrige måned flyttet den heldige planeten Jupiter inn i ditt syvende hus, noe som representerer engasjement. Dette betyr at nettverket ditt bare har kommet nærmere deg, og i det kommende året vil menneskene du har inngått allianser med bare gjøre livet ditt bedre. D. 7. kan være en forsmak på alt det gode i vente når en nymåne skaper klarhet rundt forholdet ditt. Det er gode ting i vente, og hvis du nylig har møtt en potensiell kjæreste, kan nymånen bidra til å skape spennende fremgang på kjærlighetsfronten. Kanskje til og med i form av prat om å flytte sammen eller lignende.

Hvis du er i et fast forhold, vil denne måneden bare bringe deg nærmere hverandre. Forholdet ditt vil bli styrket og du vil føle at båndene dine blir sterkere. D. 22. har utarbeidet en økonomisk leksjon for deg. Du vil motta enten tap eller gevinst på denne datoen. I begge tilfeller bør du ikke ta det ene eller det andre for tungt eller for lett. Uansett hva som skjer, vil det påvirke planene dine for dette året.

Andre horoskoper for fiskene:

Les alt om stjernetegnet Fiskene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop