horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Fiskene månedshoroskop – juli

Månedshoroskop for fiskene i juli

Venus flytter inn i ditt 11. hus, som representerer vennskap, etter det 10. Dette betyr nye eventyr og opplevelser med vennene dine. Det kan også bety at nye mystiske vennskap kan oppstå. Folk du ikke trodde du hadde noe til felles med kan plutselig få en helt ny betydning for deg. Dette vil fortsette helt frem til den 6. neste måned, så hvis du har en klubb, klasse eller annen fritidsaktivitet i tankene, så ikke la det stoppe deg! Bli med og nye venner og bekjentskaper vil gjøre en forskjell i livet ditt. En annen mulighet er at en av dine nære venner vil hjelpe deg å oppnå en drøm du har hatt lenge. Du har ubetinget kjærlighet tilgjengelig med vennene dine. Bruk den, den vil gjøre deg godt og du vil trives som aldri før.

Hvis du er singel, åpner dette en mulighet for deg til å møte din nye sjelevenn gjennom en av vennene dine. Eller kanskje en venn ønsker å presentere seg selv som et romantisk alternativ. Ikke bli overrasket om romantikken tar fart! Dette er en måned hvor du føler deg nærmere de du er glad i, og det er derfor mulig at du får mye lettere tilgang til følelsene dine i selskap med mennesker du bryr deg om. Hvis du er i et forhold, er det en sjanse til å introdusere partneren din for vennene dine for første gang. Dette vil skape helt nye romantiske følelser - ja, til og med ny kjærlighet!

Den 21 vil være den mest minneverdige dagen da Neptun og Venus møtes i en kjærlig omfavnelse. Ikke la denne muligheten unnslippe. Nyt energien og bruk den til å gi dine kjære et kjærlighetsløft. I tillegg vil en uunngåelig solformørkelse tillate deg å utmerke deg på arbeidsplassen din. Vokt dere for verden, her kommer du!

Andre horoskoper for fiskene:

Les alt om stjernetegnet Fiskene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop