Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Fiskene månedshoroskop – februar

Månedshoroskop for fiskene i februar

D. 4. en månedlig formørkelse i forholdet ditt vil lett påvirke ditt spesielle forhold. Du bør være forberedt på at du og partneren din kan ende opp rundt denne tiden. Har dere nettopp møtt en ny, eller er dere bare så lite sammen, kan dere finne en måte å avslutte det hele på en veldig konsekvent måte. Handlingene dine gjenspeiler de tingene som ligger til grunn - så du er sikker på at det var den rette tingen å gjøre. Alternativt kan det være et barn i din umiddelbare nærhet som har det like dårlig for deg.

Du trenger den rette blandingen av kjærlighet og besluttsomhet for å forhindre denne situasjonen på en kontinuerlig basis. Venus går deretter inn i tegnet ditt rundt den 11. og hun blir der til den 7. i neste måned. Du vil være en bedre versjon av deg selv enn vanlig, og perioden vil være perfekt for å jobbe med din fysikk og ditt generelle utseende.

Det blir ekstremt vanskelig for folk rundt deg å ikke se selvtilliten din. Hvis du har følt deg litt sløv i det siste, kan du allerede nå begynne å planlegge ulike aktiviteter som du vil like i den nevnte perioden. Din vennskapssektor vil få besøk av en nymåne den 18., som vil blåse liv i det sosiale for deg. Du kan finne deg selv å delta på fester eller gjenoppta en hobby du har savnet litt for lenge. Rundt den 18. er alt mulig, for nymånen oppstår stedet på kartet ditt som representerer ambisjoner og håp. Bare du kan få det til!

Andre horoskoper for fiskene:

Les alt om stjernetegnet Fiskene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop