horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Væren

Å være den mest energiske, impulsive og nysgjerrige av alle tegnene gjør det vanskelig for andre å holde tritt med Væren. Du liker å være best – til alt! Du kan rett og slett ikke avslå en utfordring.

Enten det er i sport, på jobb eller en hvilken som helst annen del av livet, er du en fighter, og hvis det er en sjanse til å vinne en pris eller bevise for andre at du er den beste, vil du finne det veldig vanskelig å innrømme nederlag.

Selv om du har en sterk følelse av rettferdighet og alltid søker den, kan det hende at noen synes din kommanderende natur er litt mye. Vær forsiktig så du ikke skremmer potensielle venner og partnere med din konkurransedrevne natur.

Du er en naturlig født leder og folk har en tendens til å lytte når du snakker. Å være ansvarlig får deg til å føle deg i live og du hater ingenting mer enn å bli fortalt hva du skal gjøre av andre. Spesielt hvis den andre personen er mindre kvalifisert for jobben og mindre talentfull enn deg. Og det er de ofte, ikke sant, Væren? Ha litt tålmodighet. De kan bevise at du tar feil, hvis du gir dem en sjanse.

Selv om du har humør, mener du alltid godt. Som ildtegnet på at du er ‘varm’, er ‘lett’ og ‘levende’ noen av de beste ordene for å beskrive deg. Innerst inne vil du bare at alle rundt deg skal være lykkelige, og det er ingenting du verdsetter mer enn å beskytte dine kjære.

Du er den første til å be om unnskyldning og gjøre alt du kan for å rette feilen hvis du innser at du tok feil (ja, det må jo skje én gang) og kanskje har såret noen sine følelser. Du vil sannsynligvis ikke henge med leppa og folk som synes synd på seg selv er ikke din greie.

Gode egenskaper – Stjernetegn Væren

Ditt høye energinivå og veldig positive og omsorgsfulle natur. Evnen til å fokusere på detaljer mens du holder et øye med helheten, selv når ting blir anspente, er en sann gave. Du elsker å oppdage nye ting og steder, og du er veldig innovativ og initiativrik. Væren, du er en sann hedonist i ordets beste betydning.

Mindre gode egenskaper – Stjernetegn Væren

Du kan bli litt selvtilfreds noen ganger. Noen mennesker kan til og med kalle deg arrogant, utålmodig og sta. Du kan spesielt være uhøflig hvis du ikke får viljen din eller blir anerkjent for ditt harde arbeid.

Horoskoper for væren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop