horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skytten ukeshoroskop

Ukeshoroskop for skytten i uke 25

Starten av uken: Merkur går inn i Krepsen
Når Merkur går inn i Krepsen ved starten av uken, vil du som Skytte merke en økt fokus på dine indre følelser og dype tanker. Kommunikasjonen din blir mer følelsesdrevet, og du kan finne det lettere å uttrykke dine innerste tanker til de rundt deg. Dette er en tid for refleksjon og emosjonell klarhet, hvor du kan oppdage nye innsikter om deg selv og dine relasjoner. Bruk denne perioden til å styrke de emosjonelle båndene med dine nærmeste, og vær åpen for samtaler som kan bringe deg nærmere de du bryr deg om.

Midten av uken: Vesta går inn i Løven
Midt i uken, når Vesta beveger seg inn i Løven, vil du oppleve en intens bølge av lidenskap og dedikasjon til dine kreative prosjekter og personlige ambisjoner. Denne energien oppmuntrer deg til å vise frem dine talenter og å arbeide målrettet for å nå dine mål. Du vil føle deg inspirert til å ta initiativ og være i sentrum av oppmerksomheten. La denne kraftige energien drive deg fremover, og husk å feire dine prestasjoner underveis. Det er en perfekt tid for å sette i gang nye prosjekter eller revitalisere eksisterende interesser med ny entusiasme.

Slutten av uken: Solen går inn i Krepsen / Sommer Solhverv / Litha
Mot slutten av uken, når Solen går inn i Krepsen og vi feirer sommerens solhverv, vil du oppleve en dypere forbindelse til ditt indre selv og dine røtter. Denne perioden markerer en tid for emosjonell fornyelse og refleksjon, hvor du kan finne balanse mellom ditt ytre liv og indre behov. Du kan føle et sterkt behov for å trekke deg tilbake og nyte roen i hjemmets komfort. Sommerens solhverv bringer også en mulighet for nye begynnelser, så sett intensjoner for fremtiden og omfavn de positive endringene som kommer. La denne energien veilede deg mot en mer harmonisk og tilfredsstillende tilværelse.

Andre horoskoper for skytten:

Les alt om stjernetegnet Skytten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop