horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Hva er mitt kraftdyr?

Et kraftdyr – også kalt følgedyr og på engelsk spirit animal – er en åndelig veileder som viser seg for deg i form av et dyr. Det kan ha skjedd mange ganger i livet ditt uten at du har tenkt på det eller knyttet noen mening til det.

Kanskje du spør deg selv "Hva er følgesvenn/kraftdyret mitt?". Kanskje du allerede vet det fordi det er så åpenbart, men ønsker å lære mer om hva dyret ditt symboliserer eller prøver å fortelle. Du kan finne ut om begge deler her.

Hvilket kraftdyr har jeg?

For å finne ut hvilke kraftdyr du har, vurder hvilke dyr som har eller har hatt en spesiell betydning i livet ditt. Kanskje er det et kjæledyr du hadde en spesielt nær tilknytning til som barn, et dyr i naturen som du ofte ser, et dyr som ofte dukker opp i drømmene dine, eller et dyr du alltid har beundret.
Hvilket kraftdyr har jeg – selskapsdyr

Hvilket kraftdyr har jeg foelgedyr

Du kan enkelt ha flere kraftdyr, som hvert symboliserer noe annet.

Hva betyr kraftdyret mitt?

Hvis du er i tvil, bruk meditasjon for å finne ut hva dyret egentlig betyr.

Du kan blant annet spørre deg selv:

  • Hva forbinder du akkurat dette dyret med?
  • Hvilke styrker og egenskaper har dyret?
  • Hva prøver den å fortelle deg?

Kombiner gjerne din egen kunnskap med å forske på dyret. Kanskje den har noen veldig åpenbare evner som du ikke engang hadde tenkt på.

Gjenta ovenstående for de forskjellige dyrene som har hatt en spesiell betydning for deg over tid. Skriv gjerne ned noen ord eller uttrykk om hver, som du kan lagre og ta opp ved behov på et senere tidspunkt.

Hva betyr dyr åndelig?

Alle dyr har en åndelig betydning. Noen er mer vanlige og anerkjente i den åndelige verden enn andre. Nedenfor kan du se noen av kraftdyrene du kanskje har møtt gjennom livet.

Les også: de 12 stjernetegn

Sommerfugl

Sommerfuglen er et symbol på utvikling og endring. Den dukker gjerne opp i sammenheng med at det må skje noe nytt. Det kan både være en ytre endring, men i stor grad også en intern utvikling.

Katt

En katt vil vanligvis fortelle deg at du må være tålmodig. Den er imidlertid også kjent for å være både nysgjerrig og eventyrlysten, noe som er en diametral motsetning. Betydningen avhenger derfor av den spesifikke katten og situasjonen.

Hest

En hest er kjent for å være målrettet og hardtarbeidende. Hesten vil typisk være et symbol på å finne lidenskapen din og gå etter den.
Hjort

Rådyret er et veldig vanlig kraftdyr. Et rådyr symboliserer balansen mellom selvtillit og takknemlighet.

Mus

Musen er et lite dyr som likevel er svært utbredt og vet å trekke oppmerksomhet til seg selv. En mus symboliserer viktigheten av de små tingene i livet.

Ugle

Ugla har en fantastisk evne til å oppdage det andre ikke legger merke til. En ugle er et symbol på den dypere meningen med livet.

Ulv

Ulven er en fri sjel som lever etter sine indre instinkter. En ulv symboliserer altså både frihet og de naturlige instinktene som mange av oss har kommet bort fra.

Skilpadde

En langsom skilpadde er symbolet på visdom. Den symboliserer veien til forståelse, til sannhet og til indre fred.

Hauk

En hauk er et tålmodig og empatisk dyr. Det symboliserer evnen til å se ting fra flere sider; å forstå både andre og seg selv.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop