horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Vannmannen

Vannmannen, du er så sjenerøs når det kommer til din tid og dine personlige ressurser at du sannsynligvis vil motta en medalje eller en annen form for hederlig påskjønnelse av ditt harde arbeid og forskjellen du har gjort for andre mennesker i denne verden.

En fremmed er bare en venn du ikke har møtt ennå, er det ikke, Vannmannen? Du er sannsynligvis engasjert i politikk eller frivillig arbeid og ansatt som lærer, sykepleier, sosialarbeider, psykolog eller hva som helst som involverer å hjelpe andre menneske.

Selv om du ikke er drevet av følelser på samme måte som intellekt, kan det hende du sliter med å ikke bli for personlig involvert til tider, fordi du virkelig er oppriktig opptatt av andre.

De som er født under Vannmannens tegn vil sannsynligvis ha livslange vennskap. Du blir tiltrukket av sære mennesker som skiller seg ut fra mengden, akkurat som du gjør. Når det er sagt, er du god på nettverk og vil bli venner med omtrent hvem som helst.

Du ser alltid etter det beste i alle, og du er aldri en som dømmer. “Lev og la leve” ser ut til å være ditt motto. Din eksentriske, spontane og eksperimentelle natur gjør deg til en morsom venn å være rundt. Du vil alltid akseptere en utfordring og liker å prøve nye ting (inkludert mat).

Opprøreren i deg vil fortelle deg å prøve alt minst én gang. Moro og forandring er det du får energi–kicket fra. Du elsker å få folk til å le og bryr deg ikke om hva andre tenker, men din sarkastiske humor er ikke for alle!

I et romantisk forhold vil du se etter noen som møter dine kommunikative behov mer enn noe annet. Du kan være litt av en håndfull, siden du til tider blir veldig sta og liker å ha det på din måte, bare for sakens skyld, selv om du vet at du ikke har rett. Til tross for at du er veldig sosial, trenger du også tid for deg selv til å slappe av. Meditasjon vil være veldig gunstig for deg og hjelpe deg til å føle deg jordnær og samtidig en del av noe større.

Gode egenskaper Stjernetegn Vannmannen

Du er vittig og svært intelligent. Sannsynligvis først ut når det kommer til mote og gadgets, og det ville ikke være overraskende om en Vannmann fant opp den neste flotte appen som gjør livet enklere for mange mennesker. Å være tolerant og ekstremt tålmodig med folk flest, gjør deg til en god venn og hjelper i ordets videste forstand.

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Vannmannen

Du er ikke så god på planlegging, så det kan være lurt å skaffe deg en personlig assistent. Dessverre er Aquarius–fødte utsatt for depresjon. Hvis du ikke føler deg verdsatt – spesielt på arbeidsplassen – vil du bli rasende eller potensielt føle deg mørk og følelsesløs. Du har et veldig åpenlyst behov for å føle deg verdsatt og være gjenstand for noens hengivenhet. Se opp for energi–sugere!

Horoskoper for vannmannen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop