horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Løven

En født leder, du elsker å ta kontroll og din evne til å få frem det beste i andre fører til både lojale teammedlemmer og venner. Ordet “tvil” finnes ikke i vokabularet ditt.

Du har en tendens til å tenke og handle større enn andre tør. Du ser alltid det store bildet, men legger ikke så mye vekt på detaljer. Manuelt arbeid er egentlig ikke din greie. Du foretrekker å ta ansvar for andre som utfører jobben.

Mens maktbegjæret ditt gjør deg tilbøyelig til å ta på deg mye ansvar til tider, vet du også hvordan du kan slappe av og har en veldig åpenhjertig lidenskap for luksus.

De som er født under Løvens tegn trenger mye komplimenter og oppmerksomhet for å føle seg elsket. Du trives med smigring og elsker ingenting mer enn å se hodene snu når du går inn i et rom. Mens din selvtillit og karisma er attraktiv for andre, vær forsiktig så du ikke fremstår som altfor selvopptatt.

Som et ildtegn fremstår du som lidenskapelig og varmhjertet. Du vil sannsynligvis være veldig idealistisk og alltid en kritisk tenker. Det er kanskje ikke eksponert for alle rundt deg, men det er en dypere filosofisk, og noen ganger religiøs side ved deg også.

Gode egenskaper – Stjernetegn: Løven

Modig, ambisiøs, selvsikker og viljesterk er alle ord som venner og kolleger sannsynligvis vil bruke for å beskrive deg. Du vet hva du vil og det får du som regel, ikke minst karrieremessig. Du fremstår som intelligent, men likevel ukomplisert. Folk vil bli ledet av deg, Løve. Selv om det å være disiplinert og en utmerket arrangør kan ha noe med det å gjøre, er det mer sannsynlig at den virkelige årsaken er din utadvendte, ekte og pålitelige personlighet.

Mindre gode egenskaper – Stjernetegn: Løven

Å være dominerende, stolt og tilsynelatende uavhengig kan noen ganger virke som arrogant og selvopptatt. I hjertets saker, med deg, handler det om å føle deg elsket og verdsatt. Du er veldig lidenskapelig og andre blir lett tiltrukket av deg, og siden du har så mye kjærlighet å gi, kan du finne det vanskelig å være i et monogamt forhold. Vær forsiktig så du ikke går over grensen og havner i et skikkelig dårlig samlivsbrudd eller til og med skilsmisse hvis du er gift. Du frykter ensomhet dypt, og du trenger familie og venner mer enn noe annet.

Horoskoper for løven:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop