horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Vekten

Styrt av Venus, gudinnen for kjærlighet og skjønnhet, med en veldig kjærlig og givende natur. Du tar forhold veldig seriøst og vet at de krever like mye – om ikke mer – oppmerksomhet som din karriere. Den håpløse romantiskeren i deg elsker å bli bortskjemt, og du liker å skjemme bort partneren din også.

I din verden går kjærlighet og ekteskap hånd i hånd. Et bryllup er definitivt i kortene for deg! Hvis du ikke giftet deg ung, har du det sannsynligvis ikke travelt. Å vente skremmer deg ikke, for du vet at den rette vil komme etter hvert.

Som en Vekt søker du alltid balanse i alle aspekter av livet ditt, og mesteparten av tiden vet du hvordan du finner den, men det krever mye tenking og veiing av fordeler og ulemper, ikke sant, Vekten? Av denne grunn kan beslutningsprosessen din virke lang og altfor detaljorientert for andre.

Men de kan være trygge på at avgjørelsen du tar til slutt er den beste for alle involverte, siden du alltid streber etter rettferdighet og vil ha tatt alt i betraktning før avgjørelsen ble tatt. Du bruker dine høye moralske standarder og etikk på alt arbeidsrelatert også.

Det er svært usannsynlig for en Vekt å trives i en salgsposisjon med mindre du virkelig tror at det du selger vil gjøre livet bedre eller enklere for menneskene du selger det til.

Yoga, meditasjon, svømming og andre aktiviteter som beroliger sinnet og kroppen er veldig gunstige for deg.

Gode egenskaper Stjernetegn Vekten

Du er alltid optimistisk og har en beundringsverdig intuitiv rettferdighetssans. Du er en ekte sjarmør og et ekte “folkemenneske” – hvis noen vet hvordan man skal arrangere en fest og få gjestene til å føle seg komfortable og underholdt, er det deg!

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Vekten

Til tross for din medfødte rettferdighetssans hater du konflikter mer enn noe annet og prøver alltid å unngå dem. Noen ganger er det nødvendig med et godt argument for å rense luften, Vekten. Den eneste delen av livet ditt som du kanskje sliter med å balansere er din økonomiske situasjon. Vær forsiktig så du ikke setter deg i gjeld, på grunn av din kjærlighet til luksus – du har en tendens til å handle på dine impulser når du ser noe du liker.

Horoskoper for vekten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop