horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Tyren

De fleste dager virker du veldig rolig, selvsikker og omgjengelig. Samtidig er du sannsynligvis den mest sta av alle tegnene. Hvis noen prøver å bølle med deg vil du nekte, og vise stahet like sterk som … vel, en okse!

Mens den sanne årsaken til staheten din for det meste er forankret i frykt for endring, har andre en tendens til å se det som et overlegent, men likevel noe beundringsverdig personlighetstrekk.

Du får det som regel som du vil. Det du virkelig ser etter er stabilitet og kontroll i alle aspekter av livet ditt. Hvis det var opp til deg, bør det å gå inn i et forhold vare livet ut. Du er ekstremt pålitelig, noe som gjør deg til en flott og hengiven venn og ektefelle, men noen ganger har du en tendens til å bli for besittende og knyttet.

Kjærlighet og sinnsro er det viktigste for deg, tett etterfulgt av mat. Alt relatert til luksus, overbærenhet og velvære er svært motiverende for deg, om det er sex, et velvære–retreat, vin eller varm sjokolade. Frynsegoder vil sannsynligvis motivere deg mer enn utsiktene til en høyere lønn.

Som jordtegn er du sterkt knyttet til naturen og vil ha stor nytte av å bo på landet. Uansett hvor du har slått deg ned, er det å være i komforten av ditt eget hjem der du er mest lykkelig.

Gode egenskaper – Stjernetegn Tyren

Du vet det kanskje ikke ennå, men du er en god kokk! Men din kjærlighet til mat kombinert med det sterke behovet for kontroll gjør det deg utsatt for å utvikle en spiseforstyrrelse. Din kreative side er noe å være stolt av og er på sitt beste gjennom musikk, kunst og design. På arbeidsplassen er du ikke den startende, men en god fullfører. Det er sjelden å finne en Taurus som prokrastinerer.

Mindre gode egenskaper – Stjernetegn Tyren

Grådig, besittende og for knyttet. I din verden er endring langt fra en god ting, og den minste forstyrrelse vil gjøre deg engstelig. Du har en tendens til å holde på ting og relasjoner mye lenger enn du burde. Samlere er vanligvis født under Tyren. Din motstand mot andres ideer og å prøve nye metoder kan oppfattes som latskap.

Andre horoskoper for tyren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop