Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Jomfruen månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for jomfruen i desember

Måneden ligger sterkt for deg, kjære venn. Du flyr inn i måneden med fornyet energi og driv, og det kan merkes på folk rundt deg. Det kan nesten føles som om folk drar og river i deg for å få en bit av kaken. Alt er mulig. Selv om du ikke er helt ovenpå økonomisk, er det ingen tvil om at du har øye på ballen og derfor har økonomisk suksess innen rekkevidde. Med en gunstig nymåne i ditt tegn den 7. kommer du endelig et skritt nærmere drømmen om økonomisk frihet. Dette skjer med Jupiters lovende innflytelse, og markerer begynnelsen på et nytt kapittel i ditt profesjonelle liv. Enten det er oppstart av en ny bedrift eller bedrift eller et steg oppover i en eksisterende stilling på arbeidsmarkedet, vil det være godt i vente denne måneden.

Mercury kommer tilbake på sporet etter en periode i retrograd den 6. Herfra flytter Mercury inn i tegnet ditt den 12., hvor du vil føle et ytterligere press mot å våge å ta sjanser i arbeidslivet også. som privatlivet ditt. . Den positive nyheten er at du vil ha suksess i det meste du kaster deg ut i. Nyt denne gunstige posisjonen og dra nytte av den til din fordel! Med Merkur i ditt tegn, vil vanskelige avgjørelser være lettere og kommunikasjon vil generelt flyte i din favør. Hvis du har et problem som ligger deg nært på hjertet, kan du få følgere ved å snakke høyt om det i denne perioden. Kanskje du til og med får en viktig stemme i ditt nærområde eller en innflytelsesrik forening?

På kjærlighetsfronten er det også mye godt i vente. En interessant begivenhet rundt fullmånen den 22. vil bringe deg nærmere din utvalgte. Kanskje du bestemmer deg for å reise bort en stund eller på annen måte velge kvalitetstid fremfor et hektisk arrangement. Et boligkjøp kan til og med spille inn. I disse dager kan det også skje at noen i familien din søker hjelp fra deg. Siden du har overskudd til å takle denne situasjonen, vil både du og ditt familiemedlem komme sterkere ut på den andre siden. På slutten av måneden flytter Mars inn i din sektor av ekte kjærlighet.

Andre horoskoper for jomfruen:

Les alt om stjernetegnet Jomfruen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop