Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Jomfruen månedshoroskop – mai

Månedshoroskop for jomfruen i mai

Gode ​​nyheter, kjære venn! Du har besøk av Jupiter denne måneden. Jupiter er knyttet til Merkur og Venus, som betyr bonus på kjærlighetskontoen. Dette skjer den 1. når fullmånen tårner seg opp på himmelen og begynner en måned full av spennende eventyr. Hvis du er singel, kan dette bety at du møter en ny, mystisk flørt. Hvis du ikke møter dette nye interessante bekjentskapet i begynnelsen av måneden, fortvil ikke. Det kan være drømmepartneren din som gjemmer seg bak den 17., hvor nymånen faller i sektoren for din sanne kjærlighet! Fullmånen lander i vennskapssektoren din den 1.. Så du har ikke bare muligheter på kjærlighetsfronten, men også i vennekretsen din venter positive bekreftelser. Du kan oppleve at du kommer mye bedre overens med kollegene dine på jobben. Kanskje du til og med begynner å bli sett utenfor jobben?

Din nye flørt kan også være knyttet til din arbeidsplass, kanskje en ny kollega vil bli ansatt i din avdeling. D. 6. Venus flytter inn i din arbeidssektor, og det åpner for nye muligheter frem til 29. Akkurat, dette betyr at du ikke lenger vil ha problemer med å stå opp om morgenen og gå på jobb. Oppgavene vil føles som en fest og du vil skinne, ikke bare sammen med kolleger, men også i jobbøyemed. Selv når Mercury gjør en retrograd bevegelse i arbeidssektoren din, vil det ikke påvirke deg i det hele tatt - du har kontroll. Mars besøker kommunikasjonssektoren din den 17. og forblir i tegnet ditt til den 16. neste måned. Vær forsiktig med hva du sier i denne perioden, for du kan fort gå feil hvis du ikke tenker deg om før du snakker. Det kan imidlertid også vendes til din fordel. Hvis du vekter ordene dine riktig, og bruker dem i de riktige sammenhengene, kan du ende opp med alle fordelene på din side. Hvem vet, kanskje en kampanje er rett rundt hjørnet?

En fullmåne i ditt private hus den 29. kan imidlertid legge en demper på den gode stemningen. Du er kanskje litt lei av å være sosial i slutten av måneden. Husk å lade mentalt og fysisk!

Andre horoskoper for jomfruen:

Les alt om stjernetegnet Jomfruen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop