horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Steinbukken

De som er født under Steinbukkens tegn setter pris på ting av god kvalitet i livet og har generelt svært høye standarder. Når det er sagt, er du ikke nødvendigvis en storbruker.

Realistisk og disiplinert som du er, vil du mest sannsynlig foretrekke å la andre betale for luksusen din. Alle avgjørelsene dine er basert på fakta og logikk, og å ta dårlige – spesielt økonomiske – beslutninger er rett og slett ikke et alternativ for deg.

Det ligger i din natur å være (altfor) praktisk, og du finner ikke noe mer frustrerende enn fraværende og ubesluttsomme mennesker.

Steinbukken er utmerkede forskere og vitenskapsmenn. Mens du er veldig interessert i det store bildet, vet du at den virkelige visdommen ligger i detaljene. Like mye som du liker å reise og utforske, er du en hard arbeider og elsker nye prosjekter.

Det er ingenting som er viktigere for deg enn å lykkes på arbeidsplassen og i livet generelt. Et høyt tempo er det eneste tempoet for deg, men overraskende nok, når det kommer til byråkrati, ser du aldri en hindring som bremser deg, men mer en nødvendighet og orden. Vær forsiktig så du ikke krever for mye av kollegene dine som ikke kan følge med.

Til tross for din logiske måte å tenke på, er du faktisk sannsynligvis overtroisk. Når det kommer til spiritualitet og det indre selv, er Steinbukkene vanligvis beskjedne og ofte religiøse, med en sterk følelse av moral. Likevel er du villig til å endre ditt trossystem hvis du ser personlig fordel for deg selv ved å gjøre det.

Gode egenskaper Stjernetegn Steinbukken

Sterk personlighet med et positivt syn på livet. Du ser ut til å vite nøyaktig hvordan du balanserer lojalitet med uavhengighet. Du vil kjempe for enhver sak du tror på og stå opp for de svake. Når du viser frem din vittige side, nyter folk rundt deg din intellektuelle og tørre sans for humor. I hjertet pleier du å være på vakt, men når noen endelig bryter gjennom gjerdene du har bygget for deg selv, vil de vite at det var verdt det.

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Steinbukken

Gjerrig og egoistisk. De fleste Steinbukkene er overpresterere. Du har en tendens til å overarbeide og ikke bruke nok kvalitetstid med de som virkelig betyr noe. Vær forsiktig så du ikke ofrer helse og relasjoner for et nytt prosjekt. Når din opprørske og rastløse sjel tar overhånd, kan du være utålmodig og impulsivt sint.

Noen ganger virker du nummen på utsiden, mens alt er rot på innsiden. Til tross for at de er familieorienterte og sannsynligvis vil være den som passer på de eldre i familien, kan steinbukkene generelt ses å snu ryggen til familie og venner hvis de ikke støtter nok eller gir deg det du trenger.

Horoskoper for steinbukken:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop