horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skorpionen månedshoroskop – juni

Månedshoroskop for skorpionen i juni

Denne måneden kommer du enda mer i kontakt med en ny side av deg selv som kanskje har ligget litt stille i det siste og først så vidt avslørte seg forrige måned. Med Jupiter i ditt 12. spiritualitetshus forrige måned, er du ekstra mottakelig for magefølelsene dine nå, og dette kan manifestere seg som en raffinert sårbarhet for jevne ting rundt deg. For andre kan du virke overfølsom, men du gjenoppdager faktisk forbindelsen til en viktig del av deg selv. Dette kan blant annet gjenspeiles i ditt engasjement for en humanitær organisasjon eller i naturen, som du vil oppsøke mer denne måneden.

Heldigvis for deg er universet med deg på denne reisen inn i ditt åndelige indre. Dette er spesielt tydelig rundt nymånen den 7., hvor du føler en større samhørighet med mennesker rundt deg og hører din indre stemme snakke tydeligere. Det kan føles uvant i begynnelsen, men det er helt naturlig. Med denne fornyede følelsen oppstår en ny stemning rundt dine sosiale relasjoner. Dette betyr at du denne måneden vil føle deg mer tilstede rundt vennene dine og dermed hvile mer i forholdet til andre. Du vil derfor oppdage at folk i økende grad stoler på deg denne måneden – og det med god grunn; du har svarene!

På kjærlighetsfronten er det også gode nyheter. Din tilstedeværelse og selvtillit skinner igjennom, og den tiltrekker seg automatisk folk rundt deg. Dersom du ikke er i et forhold kan du derfor ha nytte av denne stillingen. Er du derimot i et forhold, kan du denne måneden se frem til lange, dype samtaler med din kjære, som vil bringe dere nærmere hverandre. Med fullmåne den 22. vil det oppstå en spesiell situasjon i forholdet ditt der følelsene får fritt spillerom. Dette erstattes av Mars, som den 29. flytter inn i hjemme- og familiesektoren din, hvor han manifesterer disse endringene. Kanskje flytter du sammen med din kjære eller bestemmer deg for å pusse opp og gjøre deg klar for et nytt kapittel sammen.

Andre horoskoper for skorpionen:

Les alt om stjernetegnet Skorpionen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop