Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skorpionen månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for skorpionen i desember

Denne måneden har noe godt i vente for deg, kjære venn. Dette gjelder ikke minst ditt yrkesliv, hvor noe nytt og spennende begynner. Etter noen hektiske måneder med mye fart over feltet og muligheter i både arbeidslivet og privatlivet, er det igjen på tide å se nærmere på hvordan du faktisk kan generere suksess. Heldigvis får du hjelp til dette allerede den 2. når kjærlighetsplaneten Venus går inn i toppen av tegnet ditt. Med seg bringer hun harmoni og balanse, som du drar nytte av i alle aspekter av livet, men spesielt dine profesjonelle relasjoner. Har du drømt om å ta mer ansvar eller endre kurs? Da er det på tide å ta det første steget! Vær spesielt oppmerksom på den 6., hvor en spesiell mulighet byr seg.

Til tross for økt fokus på karrierer denne måneden, er det også tid til de private tingene, inkludert forholdet til dine venner og bekjente, som spiller en stor rolle i livet ditt denne måneden. En vakker nymåne vil bane vei for et flott samvær eller et annet meningsfylt forhold den 7., hvor du vil få muligheten til å komme nærmere noen du bryr deg om. Dette vil uten tvil styrke familiebåndene, men også gi mulighet til å gi noe tilbake til de du bryr deg om. En spontantur med familien kan også spille inn i denne perioden, dersom du ellers kan droppe prosjektene på jobben.

På slutten av måneden for å bytte fokus på kollektivet til individet og vil dermed se innover en stund. Fullmånen den 22. vil spesielt åpne for økt fokus på helsen din, noe som kan vise seg i form av en ny, aktiv hobby eller eksperimenter innen for eksempel vegansk matlaging eller andre sunne alternativer til din nåværende livsstil. Uansett hva det er, vil fokuset ditt på helse og velvære vare langt inn i den nye tiden.

Andre horoskoper for skorpionen:

Les alt om stjernetegnet Skorpionen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop