Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skorpionen månedshoroskop – februar

Månedshoroskop for skorpionen i februar

Familien din vil være ditt fokus denne måneden. Så sent som den 6. vil du ha en dyp opplevelse av at tankene dine er hos familien din og det er der du helst vil tilbringe tiden din. Dette går hånd i hånd med at både Venus og Merkur flytter inn i ditt fjerde hus, og representerer familie og hjem.

Hvis du tenker på å flytte hus i denne perioden, eller er i ferd med å flytte, vil du sannsynligvis ønske å få det gjort så tidlig i måneden som mulig i det hele tatt, for å få inkasso på ikke bare familien din, men også hjemmet ditt. Familien din vil være veldig involvert i avgjørelsene dine, og det er viktig for deg å høre deres meninger og danne deg en oversikt over situasjonen. Du er i dette tilfellet heldig, fordi din familie eller samboer vil være enig med deg i dine avgjørelser, så lenge du tar deg av de mest presserende situasjonene før den 22. Merkur gjør en retrograd bevegelse som setter deg i en ubesluttsom situasjon. Du vil umiddelbart tvile på dine ellers sikre avgjørelser, og usikkerheten er vanskelig å håndtere. Dette er ikke universet som prøver å teste deg, det er i stedet et forsøk på å få deg til å gå relasjonene dine etter i sømmene og fikse eventuelle misforståelser før noe annet slik at du kan føle deg mer i harmoni med omgivelsene.

Hvis du har en samboer, er det godt mulig at du eller samboeren har glemt noe i forbifarten som bør nevnes. Etter den 17. og frem til den 16. neste måned flytter Mars inn. Dette gir deg en kraftinnsprøytning som du definitivt kan benytte deg av i alle aspekter av livet ditt – grip dagen

Andre horoskoper for skorpionen:

Les alt om stjernetegnet Skorpionen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop