horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Skorpion

Du vet det kanskje ikke ennå, Skorpionen, men du er en veldig mektig skapning. Når du lærer å heve deg over dine umiddelbare reaksjoner og følelser, vil du vite hvordan du kan gjøre det beste ut av kreftene dine og bli enda mektigere.

Noen ganger vil du slite med å balansere ditt ønske om kjærlighet og ditt ønske om makt. Å vite hvordan man balanserer de to kan være den viktigste prestasjonen i livet ditt.

Du er det de kaller “en gammel sjel”, og hvis du følte deg mer moden enn dine jevnaldrende som barn, bør du vite at du sannsynligvis hadde rett. Til tross for at du er veldig intellektuell, tror du sannsynligvis også på skjebnen som en skorpion.

Folk stoler på deg med sine indre tanker og dypeste hemmeligheter, og du er aldri en som sladrer om andres saker. Du vil alltid stå opp for dine kjære og veilede dem gjennom vanskelige tider. Fordi du er en så sann og lojal venn selv, forventer du intet mindre av andre.

Selv om de fleste ikke vet dette om deg, er du faktisk ganske følsom og følelsene dine går veldig dypt. Samtidig vil du ikke la noen skade deg med mindre det er noen du virkelig elsker og respekterer. Hvis noen nær deg ender opp med å såre følelsene dine – med vilje eller ikke – gud hjelpe dem! Du vil gi dem ditt giftige skorpionstikk og mest sannsynlig bære nag til den personen i flere tiår.

Selv om skorpioner ofte liker å drive med ekstremsport, vil ideen din om en perfekt kveld ofte være en natt på egenhånd og helst alene. Litt fred og ro kreves til tider for at du skal roe din følsomme sjel.

Karrieremessig liker du ikke å spille etter reglene – du lager reglene! Du er et kreativt geni og en god problemløser. Du ser det store bildet, men vær oppmerksom på detaljene.

Gode egenskaper Stjernetegn Skorpion

Modig, intellektuell, lytt til intuisjonen din (den stemmer som regel), en lojal venn og kjæreste, veldig kreativ og ressurssterk. Du har en sterk evne til å lese andres behov og veilede dem gjennom store endringer, men pass på at du ikke glemmer dine egne behov – hold fokus på å gjøre det som gjør deg glad også!

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Skorpion

Det du ser er sjelden det du får med deg selv, skorpionen. Du er mistenksom og veldig hemmelighetsfull, noe som gjør det vanskelig for andre å bli kjent med deg. Du søker hevn og kan være ganske aggressiv når du noen tråkker deg på tærne.

Horoskoper for skorpionen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop