Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Løven månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for løven i desember

Var det noen som sa optur? Denne måneden vil komme deg til gode med masse stinkende vibrasjoner og lykke, og det kan du først og fremst takke den vakre kjærlighetsplaneten Venus for. D. 2. hun beveger seg inn i tegnet ditt, og på toppen av en tid med stagnasjon på kjærlighetsfronten, er Venus igjen klar til å praktisere magien sin. Faktisk kan du nyte Venus' trollbindende energier til den 7. neste måned, så len deg tilbake og nyt turen og la din verden bli trollbundet av en dypere jordnærhet, selvtillit og kjærlighet.

Hvis du er singel, er det ingen tvil om at du vil etterlate et stort inntrykk på en eller flere aspirerende ungkarer denne måneden - du trenger bare å gå utenfor døren. Er du derimot i et forhold, kan det bli store endringer i synet, eventuelt et frieri eller prat om barn. Vær spesielt oppmerksom på perioden mellom den 16. og den 24., når Venus skaper forbindelser til Saturn og deretter Neptun i din sektor av ekte kjærlighet. Det er sannsynlig at det eneste du vil ha på dette tidspunktet er din eneste. Finere blir det ikke!

På den faglige fronten vil du denne måneden også trives når det gjelder din økonomi. Du kan blant annet takke en gunstig nymåne i din inntektssektor for rundt den 7. Sammen med Jupiters gunstige energier vil det påvirke deg i positiv retning med tanke på din økonomi. Du vil derfor oppleve hvordan pengene flyter lettere til deg denne måneden til tross for diverse dyre middager og andre utgifter. Samtidig vil Merkur igjen falle tilbake i sin normale bane etter å ha ligget i retrograd i en periode. Dette vil hjelpe deg å skape mental klarhet om livet ditt og drømmene dine.

Hvis du har vært involvert i en tvist om rettigheter eller penger, vil det endelig bli ro igjen rundt den 22., når fullmånen går inn i ditt 9. Rettferdighetshus. Alt i alt går du inn i det nye året med fornyet kraft og mange muligheter.

Andre horoskoper for løven:

Les alt om stjernetegnet Løven:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop