Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Løven månedshoroskop – februar

Månedshoroskop for løven i februar

Kjære venn. Noen måneder går det hele på skinner. Dette er imidlertid ikke måneden hvor alt bare vil flaske seg. Denne måneden krever ekstra selvkjærlighet for å unngå å bli såret av omgivelsene. Den starter faktisk den 1., hvor fullmånen vil være med på å påvirke humøret ditt og du kan føle deg ekstra stresset og sårbar.

Det blir vanskelig å fokusere på det som er viktigst, men her er noen gode råd: Det viktigste er deg. Fullmånen faller i ditt 12. hus, som representerer ditt tilfluktssted, og det kan slite ut deg mentalt. Du vil imidlertid ha muligheten til å komme deg ut av din stressende tilstand rundt den 17., hvor nymånen frigjør deg fra din sårbare tilstand. Det er nå, det er på tide å slå til hvis du har ventet på å gjøre noe med noe som haster. Uansett hva dette er din kjærlighetsstatus eller din helse, grip muligheten og sett en stopper for den sårbare perioden ved å gjøre noe bra for deg selv. Dette er spesielt en god sjanse til å gjøre noe bra for helsen din, ettersom nymånen den 17. faller i helsesektoren din.

Situasjonen din i begynnelsen av måneden kan hovedsakelig skyldes familieproblemer. Det vil føles som om alle drar i deg fra alle kanter og det kan gjøre deg ekstra frustrert. For å gjøre vondt verre, er den 22. ikke bra for kjærligheten din, siden Mercury gjør et tilbakegående trekk i ditt sektorpartnerskap. Dette kan bety at det kan føles helt umulig å snakke med partneren din. Dere kan misforstå hverandre og friksjon vil trenge inn i forholdet deres. Det hele kan føles overveldende på slutten av måneden, og du vil kanskje flykte fra det hele. Gjør det. Kom deg litt unna og fokuser på deg selv. Rundt den 29. vil du sannsynligvis føle at du har fått nok. Ved å fokusere på deg og dine følelser har du muligheten til å skjerme deg fra omverdenen og snu situasjonen.

Andre horoskoper for løven:

Les alt om stjernetegnet Løven:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop