Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Løven månedshoroskop – oktober

Månedshoroskop for løven i oktober

Denne måneden begynner forrykende for deg som har nok å rive med på jobben. Du trives med å ha det travelt og føler deg verdsatt for din store innsats, og det kaster generelt et positivt lys over arbeidslivet ditt i første halvdel av måneden hvor ingen oppgave virker for vanskelig eller krevende for deg. Nyt overskuddet ditt og grip mulighetene jobben gir. Det gir god energi og vil gjøre deg lagt merke til blant kollegaer og ikke minst sjefen din. Er du selvstendig næringsdrivende er også første halvdel av måneden preget av fremgang. Det kan være at du virkelig begynner å komme i gang på det nye året med en ny, stor kunde eller en ny partner som kan utvide arbeidshorisonten. Vær oppmerksom på tiden mellom den 10. og 6. neste måned, hvor universet byr på store, gledelige omveltninger for deg når det gjelder arbeid.

Denne måneden har også en veldig god ting i vente for kjærlighetslivet ditt. Faktisk er det skrevet "kjærlighet" over hele skiltet ditt denne måneden, og det betyr mange trollbindende opplevelser med tilstedeværelse og ømhet. Solformørkelsen den 15. lander rett i ditt 5. hus for nytelse og romantikk, så hvis du er singel, kan du se frem til en fortryllende tid med fart på amoriner og eventyrlige oppdagelser i det sensuelle.

Utforsk sansene dine og dra nytte av muligheten til å knytte en helt spesiell forbindelse med noen du elsker. Det kan både være en spesiell person du har hatt i kikkerten lenge, eller en mystisk fremmed som plutselig kommer inn i livet ditt i tiden rundt den 15. Av samme grunn gjør du klokt i å flytte ut blant nye mennesker i dette. måned hvor sjansene for å finne kjærligheten er størst i midten av måneden og utover. Den eneste som venter på deg! Er du allerede i et forhold, kan du se frem til en varm tid hvor nye ideer spirer og båndet mellom dere styrkes, kanskje i form av beslutningen om å øke familien eller kjøpe bolig.

Andre horoskoper for løven:

Les alt om stjernetegnet Løven:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop