horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Løven månedshoroskop – juli

Månedshoroskop for løven i juli

Det er ingenting som en bøtte med kjærlighet for å kickstarte måneden din, så hvorfor ikke dykke ned i kjærligheten og la deg bli oppslukt av energien og overskuddet den gir deg? Det er kraftige kjærlighetsenergier i ditt felt akkurat nå, og du vil merke dette med økt oppmerksomhet og komplimenter, som potensielt kan utvikle seg til en het romanse hvis du er heldig. Dette er hovedsakelig fordi Venus, kjærlighetens planet, sniker seg inn i ditt 5. hus for nytelse og ekte kjærlighet den 10. Her blir hun til den 6. neste måned, så hvis du er singel er det bare i ferd med å komme ut og flørte din vei. til den eneste. Sjansen for at han eller hun er rett rundt hjørnet er større enn du aner. Et godt tips: senk paradene slik at du får et bedre øye med personen!

For den hengivne som allerede er i et fast forhold, vil konstellasjonen tilby økt ømhet i forholdet, noe som vil danne grobunn for dype samtaler og sterkere bånd. Hvis du er ny i et forhold, vil dette uten tvil være avgjørende for resten av forholdet. D. 21. Omfavn Venus Neptun i din sektor av ekte kjærlighet. Dette kan virvle opp store følelser som dyp kjærlighet og hengivenhet, og du kan bli overrasket over hva hjertet ditt er i stand til å romme. Ikke la deg skremme av det!

All kjærlighet vil naturligvis lede oppmerksomheten din til familien og barna. Her vil en vakker solformørkelse skape klarhet, da denne vil falle i ditt 4. hus for hjem og familie den 15. Enten du drømmer om en boligoppussing eller bestemmer deg for å planlegge en større familiegjenforening eller familieferie, kan du være rolig. det nå. Det vil bare bringe dere nærmere hverandre.

Andre horoskoper for løven:

Les alt om stjernetegnet Løven:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop