Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tvillingene månedshoroskop – februar

Månedshoroskop for tvillingene i februar

For den trygghetssøkende kan denne måneden vise seg å bli litt av en utfordring. Med en sjenerøs fullmåne den 1. går denne måneden ut med en stor avgjørelse som krever din oppmerksomhet - og din avgjørelse. Det kan være i forholdet ditt, hvor en gammel tvist må avgjøres en gang for alle, eller på jobben, hvor du vil risikere å måtte trekke en strek foran en sjef eller kollega med kald luft mellom dere som resultat. Men bare husk at du ikke kan endre noe hvis du ikke gjør noe med situasjonen. Den kan kanskje gi deg is i magen når du står på bakbeina og skal kjempe din sak.

Uansett hva du planlegger å gjøre for å adressere ulikhet i forholdet ditt, dårlig lønn på jobben eller noe helt annet, vær spesielt oppmerksom på den 17., hvor en vakker nymåne i ditt 9. hus for høyere læring vil gi deg mot og oversikt av situasjonen i en slik grad at du vil føle deg mer komfortabel midt i stormen. Samtidig er tiden rundt 17. moden for å ta et kurs eller annen form for sertifisering du lenge har vurdert og som kan utvide horisonten i forhold til en ny livsstil. Det er aldri for sent å bytte spor og prøve noe nytt.

Senere i måneden vil det igjen være mulighet for spenning når Mars beveger seg gjennom partnerskapssektoren din, hvor han vil dominere frem til den 16. neste måned. I denne perioden må dere derfor vokte dere for unødvendige krangler og uenigheter på hjemmefronten, hvor det av og til kan være nødvendig å gå en lang tur eller sove på sofaen, til dere begge er på et sted dere kan si ifra uten å røyke. i tottene på hverandre. Men ikke vær for dømmende, det kan være at partneren din går gjennom noe vanskelig som han eller hun ikke kan kommunisere ordentlig til deg. Prøv å være der for hverandre, men ta bare de julingene du faktisk fortjener.

Andre horoskoper for tvillingene:

Les alt om stjernetegnet Tvillingene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop