Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tvillingene månedshoroskop – oktober

Månedshoroskop for tvillingene i oktober

Du er fortsatt litt rystet etter forrige måned. Måneformørkelsen har rystet deg helt inn til deg, og du må bare komme deg på toppen av etterskjelvene. Du har fått ny innsikt og har tenkt å bruke denne. Det kan enten være i forhold til ditt forhold, dine vaner eller din helse. Uansett hva det er, bør du sannsynligvis få ting under kontroll. På et tidspunkt denne måneden vil denne nye innsikten utfolde seg. Uansett hva det er om deg selv, dine relasjoner eller noe annet i livet ditt som trenger å komme ut av skyggene, vil du etter den lange tenkeperioden ha styrken til å ta kontroll.

Din økonomi vil også oppleve et skifte, heldigvis positivt! Det vil skje fra den 10. til rundt den 6. neste måned, med Venus på besøk hos ditt åttende hus, og representerer økonomi og investeringer. Det kan være alt fra en bonus til penger du uventet får tilbake fra varmeregningen. Det stopper imidlertid ikke der. Partneren din har også mulighet til å motta en økonomisk bonus i denne perioden, og du vil også dra nytte av det. Du må imidlertid være forsiktig med din nye rikdom! Spesielt rundt den 17. Det vil være for mange risikoer angående din økonomi på dette tidspunktet, så hvis du har vurdert å investere eller kjøpe noe dyrt du har drømt om, vent litt med det – det kan ende stygt.

Du vil imidlertid bli velsignet igjen rundt den 15., når solformørkelsen bombarderer partnersektoren din med uventet sensualitet og intimitet. Er du i et forhold vil dette bety at du og partneren din har mulighet til å tråkke ny mark i forholdet. Hvis forholdet er nytt, kan dette bety at du tar et helt nytt steg. Kanskje dere tar steget og flytter sammen? Solformørkelsen vil ikke bare være bra for dere som par, men også som enkeltpersoner, så ta sjansen!

Andre horoskoper for tvillingene:

Les alt om stjernetegnet Tvillingene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop