horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Vekten ukeshoroskop

Ukeshoroskop for vekten i uke 25

Starten av uken: Merkur går inn i Krepsen
Når Merkur går inn i Krepsen ved starten av uken, vil du som Vægt oppleve en forsterkning av din emosjonelle intuisjon og sensitivitet. Din kommunikasjon vil bli mer empatisk og følelsesdrevet, noe som gjør dette til en utmerket tid for å pleie dine nære relasjoner. Du kan finne det lettere å uttrykke dine dypeste følelser og å forstå de subtile nyansene i andres emosjoner. Bruk denne perioden til å knytte sterkere bånd med familie og venner gjennom oppriktige samtaler og genuin omsorg.

Midten av uken: Vesta går inn i Løven
Midt i uken, når Vesta trer inn i Løven, vil du merke en intens dedikasjon til dine kreative prosjekter og personlige mål. Denne energien oppmuntrer deg til å uttrykke deg selv med selvsikkerhet og lidenskap. Du vil føle en sterk trang til å jobbe hardt for det du virkelig brenner for, og denne perioden kan bringe med seg stor tilfredsstillelse og anerkjennelse hvis du følger ditt hjerte. Vær modig og la ditt unike lys skinne, og husk å feire dine prestasjoner underveis.

Slutten av uken: Solen går inn i Krepsen / Sommer Solhverv / Litha
Mot slutten av uken, når Solen går inn i Krepsen og vi feirer sommerens solhverv, vil du oppleve en dypere forbindelse til ditt hjem og dine røtter. Denne perioden markerer en tid for refleksjon og emosjonell fornyelse, hvor balanse og harmoni blir nøkkeltemaer. Du kan føle et sterkt behov for å trekke deg tilbake og finne ro i kjente omgivelser, og for å styrke dine bånd med de som står deg nærmest. Sommerens solhverv bringer også med seg en mulighet for nye begynnelser, så sett klare intensjoner for fremtiden og omfavn de positive endringene som kommer.

Andre horoskoper for vekten:

Les alt om stjernetegnet Vekten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop