horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

klarsynt: Hvad betyder det – og hvordan får man det?

I spirituelle sammenhenger snakker man ofte om å være klarsynt, å forbedre klarsynet eller å bruke klarsynet – men hva betyr det egentlig?

Å være klarsynt betyr å være mottakelig i større grad enn å kunne se. Hvis du er klarsynt, kan du blant annet se og motta beskjeder fra engler og ånder og føle energier. Du har kort sagt innsikt i den åndelige verden.

Hva betyr klarsynthet?

Klarsynthet er å se klart – i åndelig forstand; å være åpen for å ta imot energiene som omgir oss.

Mange klarsynte har evnen til å se – derfor kalles klarsynthet også det 3. øyet, men klarsynthet kan også være en evne til å føle, sanse eller motta budskap uten å se noe.

Det 3. øyet kan “se” på tre forskjellige måter:

  • Å se bilder i tankene med lukkede øyne
  • Se bilder for ditt indre med åpne øyne (sjelesyn)
  • Å se bilder for omverdenen med åpne øyne

Det er individuelt hvordan du ser med ditt 3. øye.

Det varierer også hvordan bildene kommer til uttrykk. Noen ser enkeltobjekter, mens andre ser kompliserte universer med handlinger. Noen ser et øyeblikk, mens andre kan fordype seg og “se” lenge.

Indre bilder for kan være flerdimensjonale med mange detaljer, mens bilder for det ytre øyet typisk er mer lys og energier.

Sjelesyn er som å se indre bilder med det ytre øyet. Det er en helt spesiell og sjelden tilstand som svært få mennesker er i stand til å oppleve. Det kan føles som å være i en slags transe.

Hvordan får man klarsyn?

Mange tror feilaktig at klarsynthet er forbeholdt de få, at det bare er utvalgte, åndelige mennesker med spesielle evner som har klarsynthet og kan motta beskjeder fra engler og ånder. Ingenting kunne være mer feil. Alle kan bli klarsynte.

Det handler bare om å øve seg, tro på egne evner og være åpen og mottakelig for det som kommer.

Universet, englene og de avdøde sender beskjeder til alle sjeler. Det er bare det at ikke alle er mottakelige og dermed mottar og forstår budskapene. Det er heller ikke alle som er i stand til å se energier fra det hinsidige.

Noe helt konkret kan være å begynne å meditere. Meditasjon skaper forståelse og innsikt i deg selv, samt en generell ro. Og både ro, forståelse og innsikt skaper et bedre grunnlag for å være åpen og mottakelig og dermed få klarhet.

Øvelse i klarsynthet

I tillegg til å meditere og skape ro og innsikt, kan det være fint å gjøre konkrete øvelser. Øvelser som er veldig gode for å trene opp klarsynthet, er visualiseringsøvelser.

Visualiseringsøvelser er i utgangspunktet alle øvelser der du får beskjed om å lukke øynene og visualisere noe. Deretter skal du tegne det du har visualisert. Det kan også være i forbindelse med meditasjonsøvelser, der man tegner eller maler det man kommer til å tenke på.

Til å begynne med handler det om å kunne male eller tegne det du så for ditt indre øye. Etterpå kan du begynne å analysere det du har tegnet. Er det noen symboler, noe som kan ha en betydning?

Både visualiserings- og meditasjonsøvelser finnes i mange ulike varianter på YouTube og andre steder.

Øv deg på å se din egen og andres aura

Alle øvelser som kan styrke dine åndelige evner, vil styrke din klarsynthet. En svært konkret øvelse er å øve seg på å se sin egen og andres aura.

Du kan enkelt øve deg på å se din egen aura hjemme foran speilet:

  • Fokuser på pannen din
  • Hold fokus så lenge du klarer
  • På et tidspunkt vil det danne seg en eller flere farger rundt hodet ditt
  • Fargene er auraen din

Du kan gjøre den samme øvelsen på andre ved å fokusere på pannen deres. Dette er enklest på hvit bakgrunn, for eksempel mot en hvit vegg.

Fargene har forskjellige betydninger. Du kan lese om dem her: Aurafarger – og deres betydning

Klarsynthet krever vedlikehold

Som så mye annet krever også klarsyn hyppig trening og vedlikehold for å oppnå og vedlikeholde det. Først og fremst bør det ikke være for mye “støy på linjen”. Travelhet, stress og angst er alle faktorer som kan forstyrre klarsynet.

På den annen side er ro, harmoni og balanse hjørnesteinene for å oppnå og opprettholde klarsyn. Hvis du ikke har mottatt mange åndelige budskap i det siste, kan det være at du er i ubalanse. Kanskje har du det travelt, eller kanskje er det følelsesmessige forstyrrelser som tar fokuset ditt.

Universet har alltid noe å fortelle deg; engler som veileder eller beskytter, avdøde som sender hilsener, eller veiledende energier som omgir deg.

Det kan være lurt å ta en titt på din egen aura hvis du ikke har vært klarsynt på en stund. Auraen din avslører vanligvis hvordan du har det innerst inne, så den kan hjelpe deg med å avklare hva du trenger å ta tak i akkurat nå hvis de åndelige evnene dine henger etter.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva betyr det å være klarsynt?

Klarsynthet betyr å kunne se eller motta åndelige energier, for eksempel fra engler eller avdøde.

Hvordan blir man klarsynt?

Du får klarhet ved å øve deg på å se det som ikke kan ses med det blotte øye, og tro på at det er mulig.

Hvordan utvikler du dine synske evner?

Hvis du ønsker å utvikle dine klarsynte evner, er det første du må gjøre å skape en indre balanse, øve deg på å lytte til intuisjonen og kjenne på deg selv – og viktigst av alt, ta tak i det som er i ubalanse i livet ditt.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop

Leave a Comment