horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Om horoskopbladet

Horoskopbladet.com drives på frivillig basis av et team av dedikerte astrologientusiaster fra Norge, Danmark og USA. Våre utgifter dekkes av Google AdSense–programmer.

Vårt mål er å være den beste gratis horoskopsiden i verden.

Vi tilbyr en gratis, brukervennlig plattform for lesing av daglige, ukentlige, månedlige og til og med årlige horoskoper. Horoskopene er individuelle for hvert av de 12 stjernetegnene, men vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr noen form for personlige horoskoper.

Vi føler ikke behov for å bli en del av det enorme antallet nettsteder der ute som prøver å selge deg et (ofte overpriset, langt og datagenerert) personlig horoskop.

Vårt hovedformål er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne akkurat det horoskopet du leter etter, enten det er ditt eget årlige horoskop, kameratens ukentlige horoskop, sjefens daglige horoskop eller dine favorittkusiner og fettere sitt månedlige horoskop eller til og med siste ukers horoskop for alle tegnene.

Astrologen vår

amanda moe astrolog horoskopbladet

Amanda Moe

Reisen min med å studere horoskoper, astrologi og metafysisk vitenskap begynte for nesten ti år siden. Jeg har alltid vært fascinert av den medisinske anvendelsen av urter, krystaller, horoskoper og holistisk integrering i livsstilen vår, og da jeg begynte å hjelpe enkeltpersoner i disse områdene åpnet det min ånd for enda flere måter å gi opplysning og tilfredsstillelse til klienter som søkte svar og hensikt i livet.

Etter hvert som jeg gikk videre på min egen personlige reise og mitt kall, følte jeg meg inspirert og veiledet til å fokusere på åndelig astrologi, horoskoplesninger og de energiske mønstrene mellom mennesker. Jeg brukte tid på å studere astrologi ved en ISAR-akkreditert skole i flere år og fikk muligheten til å jobbe og lære av ledende astrologer og delta på flere astrologikonferanser rundt om i verden.

Som en åndelig astrolog og alkymist gir jeg svar og klarhet på spørsmålene du har holdt inne i mange år. I løpet av øktene våre vil du oppleve fantastiske livstransformasjoner, åndelig opplysning og den indre helbredelsen ditt sinn, kropp og ånd ønsker.

Vi tar gjerne imot kommentarer og tilbakemeldinger!

Vi håper du liker å lese horoskopene våre og finner dem både nyttige og underholdende. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller kritikk, enten det er positivt eller negativt. Bare send oss en linje eller to, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Vi streber alltid etter å forbedre og gi deg en best mulig brukeropplevelse med vår gratistjeneste.

Beste hilsener,

Team Horoskopbladet

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop