horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Årshoroskop Løven – 2024

2024 vil være praktisk talt problemfri takket være plasseringen av plantene dine. Du er i stand til å gjøre bemerkelsesverdige fremskritt i livet. Fokuser all energi på å nå målene dine før året er omme, spesielt hvis du har ambisjoner som inkluderer kunstneriske eller kreative elementer.

Se realistisk på alt rundt deg og separer virkeligheten fra det som ikke er så ekte igjen. Du må passe på å ikke bli for utålmodig, både privat og profesjonelt, og prøve å holde takt og tone når det føles som vanskeligst. Ikke vær redd for å inngå kompromisser en gang i blant. Folk rundt deg er glade i deg, og det er ingen større dramatikk i sikte. Dine forhåpninger og forventninger vil ha et godt år.

KARRIERE

I 2024 kan du oppleve mye motgang faglig. Det kan være i forbindelse med oppstart av egne prosjekter eller kollegene dine på arbeidsplassen kan være mindre etterrettelige enn de vanligvis er. Hold skrivebordet fritt for oppgaver og sørg for at du gjør jobben din riktig og i tide.

Gjennom året bør du være forsiktig med dine overordnede og vise profesjonalitet – også når andre ikke gjør det. Midt på året kommer karrieren din til å lide, men sprekken vil gjøre deg sterkere når du kommer ut på den andre siden. Når 2024 er i ferd med å ebbe ut, vil det være en stor forvandling for deg profesjonelt.

RELASJON

2024 vil bringe deg og de du elsker nærmere hverandre. Du vil være tynn ærlig med partneren din og kunne snakke åpent om følelsene dine. Vær forsiktig så du ikke sier ting du ikke kan ta tilbake. Skulle dette skje, må du akseptere utfallet – både negativt og positivt.

Kommunikasjonen mellom dere er bedre enn noen gang, og planetene vil bringe romantikk og lidenskap i bøtter og spann. 2024 byr også på gjensidig tillit og lykke i forholdet ditt. Vær oppmerksom på oppførselen din og ikke gi partneren din grunn til å mistenke deg for å slette handlinger. Viktigst av alt vil være at dere kommer nærmere hverandre i år.

ØKONOMI

Økonomien din ser bra ut i 2024 – men hold øye med en periode med mye frustrasjon rundt sommeren. Hardt arbeid og fornuftig prioritering er de to nøklene til et stabilt og godt regnskapsår. Dette kan være en utfordring for deg, siden planetenes konstellasjon oppmuntrer til overforbruk og kjøp av likegyldige gjenstander.

Dette bør du alltid ha i bakhodet når du er i ferd med å bli fristet – ellers kan det gi deg store problemer. 2024 er rikt på gode økonomiske råd fra familie og venner. Du vil ikke stå alene hvis økonomisk ustabilitet oppstår.

HELSE

2024 bringer gode nyheter om helsen din. Konstellasjonen av planetene vil holde alvorlige sykdommer unna, mens mindre sykdommer ikke kan utelukkes. Energien din er det viktigste i år, siden du vil ha mye av den.

Psykisk ser helsen din bra ut, men rundt november eller desember kan du bli veldig opprørt av en ukjent årsak. Sørg for å spise riktig og holde deg i god form – spesielt i begynnelsen av 2024. Kjenn kroppen din og vet hva du kan gjøre mentalt.

Andre horoskoper for løven:

Les alt om stjernetegnet Løven:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop