horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Steinbukken månedshoroskop – juli

Månedshoroskop for steinbukken i juli

Det kommer til å bli en romantisk måned for deg. Hvis du dater eller har et godt øye for en spesiell person, vil det være romantiske høyder som venter på deg etter den 10.

Du har stått i veien for kjærlighetslivet ditt, men nå letter tåken og du kan se klart . Alt du har håpet på i kjærlighetslivet ditt vil være innen rekkevidde, og denne gangen vil du ikke nøle med å la deg overvelde av kjærligheten. Du har fortjent dette og du har ventet på det lenge. Nå er tiden inne og den har bygget seg opp over lang tid. Forløsning er rett rundt hjørnet!

D. 21. Venus kolliderer med Neptun, og dette skaper en flott mulighet for ditt spirende kjærlighetsliv til å utfolde seg i full blomst. Hvis du har tid midt i kjærlighetsekstasen, vil solformørkelsen kollidere med ditt 11. hus, som representerer drømmer, håp og ønsker. Dette galaktiske møtet vil danne en direkte kobling til Uranus, som nå er i ditt tegn. Måten alle disse møtes på i karakteren din vil tillate deg å strebe etter noe du har tenkt på og ønsket deg lenge.

En ambisjon som har ventet på å komme til overflaten, har nå sjansen til å slå gjennom! Ta sjansen, du vil ikke angre. Du kan føle at du svømmer mot strømmen i slutten av måneden, nærmere bestemt rundt den 17. Men du bør ikke la det få deg ned.

Du har styrken til å flytte fjell, og litt motstand vil ikke stoppe deg. Vær sterk gjennom motstand og du kommer enda sterkere ut på den andre siden. Hvis du er i tvil om dine drømmer og ambisjoner, ta mot! De er ikke så dumme som du kan få dem til å være. Suksess er riktig for deg, men bare du kan oppnå det.

Andre horoskoper for steinbukken:

Les alt om stjernetegnet Steinbukken:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop