horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Steinbukken månedshoroskop – april

Månedshoroskop for steinbukken i april

Du fikk muligheten til å innse noen ting om deg selv i slutten av forrige måned i forbindelse med måneformørkelsen som lyste opp ditt 6. hus den 29. Det har for så vidt gitt deg en velkommen klarhet. Med denne måneden kommer styrken du har ventet på, og det er også denne måneden du får ta stilling til de viktige tingene i livet ditt. Ikke la egoet ditt ta overhånd, du kan ikke kontrollere alt selv. Folk rundt deg ønsker å hjelpe. Et råd: la dem hjelpe deg.

Dersom du opplever sykdom i denne perioden vil du ha en klar visjon i forhold til dette denne måneden. Mye av dette kan skyldes følelseslivet ditt og kan løses ved å få hjelp til dine følelsesmessige problemer og tanker. Mye av det fysiske kan ofte ha sitt utspring i det mentale.

D. 15. en solformørkelse vil besøke ditt 12. hus, og dette vil hjelpe deg med å opplyse deg om hvilke forhold som ikke er fordelaktige for deg. Med denne informasjonen kan du bestemme hva som gagner deg. Du må ikke ta hensyn til andre, det har du gjort lenge nok. Du må bestemme deg for hva som er sunt for deg og hvilke bekjentskaper du ikke lenger trenger. Følelseslivet ditt er viktig, og ved å ta vare på roten til dine følelsesmessige problemer, fikser du ikke bare fysiske defekter, men også luften du puster inn. Ta et standpunkt og du vil føle en enorm lettelse i deg selv.

Fra 10. til 6. neste måned vil din åndelige styrke bli forsterket når Venus besøker tegnet ditt. Dette vil blant annet bety at du vil føle deg vakker og deilig. Unn deg selv denne gangen, kjøp noe deilig til deg selv og la kortet gløde! Det vil også skje noe på den romantiske fronten rundt 21. hvor Venus og Neptun svermer rundt hverandre. Så hold øynene åpne for positiv endring!

Andre horoskoper for steinbukken:

Les alt om stjernetegnet Steinbukken:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop