Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Steinbukken månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for steinbukken i desember

Denne måneden har spennende ting i vente for deg, kjære venn! Dette er fordi en interessant måned er planlagt, ettersom en nymåne i ditt 9. hus den 7. representerer ekspansjon og gir en mulighet som kan gå i to retninger. Enten bruker du denne nye energien til å utvide kunnskapen din og jager nye muligheter innen utdanning. Hvis dette ikke er veien som din kosmiske energi tar deg, så kan den i stedet åpne øynene dine for den åndelige verden. Hvis du finner tarotkort og krystaller den 24., vet du at nymånen kan ha stått på spill og hjulpet deg videre på din åndelige reise.

Etter den 12. vil du føle at noe trekker utålmodig i deg. Merkur beveger seg inn i samme område av tegnet ditt som nymånen. Merkur og Jupiter møtes i Skyttens tegn den 21., og her står en stor avgjørelse i kø. Det handler om fremtiden din, og du trenger ikke å bekymre deg for den. Uansett hva du bestemmer deg for, vil det være en av de beste beslutningene du noen gang vil ta. Du er et varmt og sjenerøst tegn, men denne måneden er det noe over deg og varmen din stråler enda sterkere enn vanlig. Gleden din smitter, og denne måneden egner seg til koselige stunder med familie og venner, spesielt rundt den 22., når fullmånen skinner på livet ditt og spesielt på familiefronten.

Denne måneden kommer også til å bli legendarisk! D. 29. Mars, din herskende planet, besøker tegnet ditt, og han går ikke stille gjennom dørene. Det nærmer seg et episk år hvor du kan forberede deg på at motgang vil blekne i din nærhet, og du vil bli kledd i en kosmisk rustning som kan takle alt som skulle komme din vei. Nyt året og vit at du er på et flott sted i livet ditt.

Andre horoskoper for steinbukken:

Les alt om stjernetegnet Steinbukken:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop