horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skytten månedshoroskop – april

Månedshoroskop for skytten i april

For de generøse er det gode nyheter på pengefronten denne måneden. Dette er fordi kjærlighetsplaneten Venus allerede flytter inn i inntektssektoren din den 10., hvor hun vil påvirke inntektsflyten din helt inn i neste måned. Denne økonomiske transformasjonen vil pleie forholdet ditt til penger og åpne opp for nye og kreative måter å tjene penger på, spesielt hvis du er selvstendig næringsdrivende eller har en selvstendig hobbyvirksomhet. Len deg tilbake og gled deg over overfloden og harmonien Venus bringer med seg denne måneden. Du har fortjent det!

På den personlige fronten vil det også skje endringer denne måneden. Med en nylig måneformørkelse i relasjonssektoren din, er det nye energistrømmer i dine nære relasjoner som løper med oppmerksomheten din. Kanskje du har tatt skrittet fullt ut og er i ferd med å gifte deg og nå nyter hastverket og forelskelsen igjen eller på annen måte knyttet deg åndelig eller økonomisk til en helt spesiell person i livet ditt. Uansett, denne måneden bobler av positivitet og lykke for deg. Omfavn denne følelsen av å flyte ovenpå og dyrk kjærligheten som strømmer gjennom deg akkurat nå. Det vil stabilisere deg og gi deg indre ro, og det vil bli oppfattet positivt av deg selv så vel som andre rundt deg, som automatisk vil føle seg tiltrukket av lyset ditt og din overskuddslignende energi.

En gunstig solformørkelse den 15. vil også gi deg muligheten til å se innover og lade opp på toppen av noen hektiske måneder med mye gjøremål og sure plikter på jobben. Benytt deg av denne muligheten til å slappe av, og ikke vær blek for å gjøre noe godt for deg selv denne måneden. Ta en dag alene rundt deg og kjøp noe deilig til deg selv. Du har fortjent det til de grader, og husk at det er greit å si nei en gang i blant. Du vil definitivt takke deg selv.

Andre horoskoper for skytten:

Les alt om stjernetegnet Skytten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop