Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skytten månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for skytten i desember

Du er i ditt ess for øyeblikket, og det er en helt spesiell grunn til det. Forrige måned rykket Jupiter inn i toppen av tegnet ditt for første gang på 12 år og brakte spennende muligheter med seg. Før du virkelig kan begynne å nyte fruktene av denne lykkebringende konstellasjonen til det fulle, vil det imidlertid være noen utfordringer i arbeidslivet som du først må overvinne. Dette begynner med en gunstig fullmåne den 7., som er nært knyttet til Jupiter. Det kan godt være et jobbtilbud eller et opprykk her, men denne nye muligheten vil ikke være uten dramatikk. En viktig samtale med partneren din kan være nødvendig før brikkene faller på plass.

Mercury går inn i din karrieresektor d. 12 og vil være her til den 4. neste måned. Dette vil hjelpe deg med å forhandle, ikke bare på jobben, men også privat. Men ikke glem at vi har to ører av en grunn; din evne til å lytte kan ha stor innvirkning på beslutninger i denne perioden. Spesielt mot slutten av måneden kan det være lurt å ha dette rådet i bakhodet når muligheten til å samle noen løse tråder med en spesiell person i livet byr seg.

Hold øye med den 22., hvor en vibrerende fullmåne i Kreftens tegn kan ha stor innvirkning på kjærlighetslivet ditt og føre til dype samtaler og sentimental ømhet. Kanskje det er på tide å ta en ny vei på kjærlighetens vei?

Har du barn eller skal du få dem, vil denne gangen gi deg muligheten til å vurdere gamle vaner og prøve noe nytt som kan være til nytte for både deg og barna dine. Det kan være både på et spirituelt eller ideologisk plan, hvor man kanskje begir seg ut i nye tanke- og handlingsmønstre eller helt upraktisk i form av mer kjøttfrie dager eller en ny familieaktivitet. Den siste dagen i måneden flytter Mars inn i inntektssektoren din, og både du og lommeboken din vil dra nytte av det.

Andre horoskoper for skytten:

Les alt om stjernetegnet Skytten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop