Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Skytten månedshoroskop – mai

Månedshoroskop for skytten i mai

Du har et valg denne måneden: Du kan frigjøre deg selv, eller du kan la deg tråkke på. Din økonomiske situasjon kan være i en blanding av stagnasjon og flyt, som går opp og ned. Ta det med ro, det bør nok rette seg opp fortløpende. Husk at dette er måneden du tar sjansen på. Du kan få en stor regning eller et uventet økonomisk etappe, men ikke stress for mye med hva du har penger til resten av måneden til tross for dette. Det koster å leve, og ta dette som en indikator på at du har kontroll på økonomien din. Hvis du tenker for mye på penger denne måneden, kan det ende opp med å gi deg unødvendig stress. Ha tillit til at du kan klare deg selv – det fungerer fint for deg.

D. 17. Mars flytter inn i ditt 12. hus, og representerer utryddelse. Du kan godt ligge på en Bounty-strand og det er fristende å stenge seg inne og vente på sommeren mens kulden raser ute. Du kan oppleve at du i løpet av denne perioden starter et nytt lukrativt prosjekt i hulen din. Men på den annen side kan du også oppleve at du mister noe av energien. Dette kan vare til 16. neste måned. Hvis dette skjer, bør du ta det som et tegn på at du trenger hvile.

Kroppen og sinnet ditt trenger å lades opp nå og da, så gi dem det de trenger. Hold deg innendørs, pakk deg inn i tepper og se en god serie. Ikke lanser nye kjærlighetskreasjoner eller ville arbeidsprosjekter i denne perioden. Du vil bare føle deg frustrert når ting ikke går som du vil. Gi deg selv tid til å finne fornyet styrke.

Etter den 16. vil nye og spennende ting skje. Cosmos er en rampete strateg, men stol på den. Avled heller tankene dine til gode ting i livet, og ikke si ja til mange uhåndterlige prosjekter. Du er viktig og helsen din er definitivt viktig. Ikke noe stress, alt ordner seg nok.

Andre horoskoper for skytten:

Les alt om stjernetegnet Skytten:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop