horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Krepsen

Din stadig skiftende natur gjør deg til den minst forutsigbare av alle tegnene. Du vil virke oppriktig glad og le det ene minuttet og deretter bli sur og irritabel det neste. Dine humørsvingninger kan sammenlignes med turbulensen i de skiftende tidevannene, noe som gir perfekt mening, ettersom du styres av månen og har vann som element.

Det ser ikke ut til å plage deg, egentlig. Mesteparten av tiden slipper du unna med det også, fordi det å vise hengivenhet og empati mot andre er noen av dine viktigste personlighetstrekk. Det ene oppveier det andre.

Akkurat som krepsen som representerer tegnet ditt, har du en tendens til å være hard på utsiden, men skikkelig myk på innsiden. Og du har ikke noe imot å gå sidelengs for å få det du vil, og helst unngå konfrontasjon på veien.

Det harde skallet du viser er bare en måte å beskytte deg selv mot å bli såret. Det tar en stund å la folk komme innpå, men når du stoler på dem og de bryter gjennom, vil de leve i hjertet ditt for alltid. Ingenting er viktigere for deg enn familie og venner. Å ta vare på andre er veldig viktig for deg, og din lykke avhenger av det. Din følelse av egenverd er sterkt knyttet til å føle deg nødvendig.

Som et vanntegn trekkes du til det mystiske dyp og søker det ukjente. Som lyden av mykt regn på et tak eller brytende bølger kan du være veldig skånsom og beroligende mot omgivelsene når det er nødvendig. Og med dine store intuitive ferdigheter – nesten synsk til tider – vet du når det er!

Gode egenskaper stjernetegn Krepsen

Modig og beskyttende. Lojal venn. Krepsen tar tak i noe de liker og slipper aldri taket. De fleste som er født under Krepsens tegn har en sterk hukommelse og intuisjon og lar seg ikke lett lure. Din ærlighet vil skremme noen, men bli satt stor pris på av de som virkelig kjenner deg og forstår at du alltid mener det vel.

Mindre gode egenskaper stjernetegn Krepsen

Uforutsigbar. Dine humørsvingninger kan være vanskelige for andre å håndtere. Det skaper ofte misforståelser og får deg til å fremstå som litt barnslig og usikker. En veldig åpenhjertig frykt for å være alene og behov for å føle seg nødvendig bidrar til usikkerhetsstemningen. Krepsen elsker å hengi seg til de gode tingene i livet, men pass på å ikke overspise. Det kan føre til forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer.

Horoskoper for krepsen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop