Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Krepsen månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for krepsen i desember

I begynnelsen av denne måneden rir du på bølgen av kommunikative oppturer som forrige måned har bydd på. Du opplever fremgang både i dine personlige relasjoner og på jobb, hvor dine innspill og meninger blir høyt verdsatt i beslutningsprosesser som har stor betydning for dine private så vel som profesjonelle relasjoner. Noen ganger kan det føles nesten som om du kan si hva som helst og slippe unna med det. Denne økningen skyldes ikke minst Jupiter, som har vært i meldingssektoren din siden forrige måned. Benytt deg av denne gylne muligheten til å skape innflytelse og du vil nå langt!

D. 7. det er enda flere spennende bevegelser på kommunikasjonsfronten når en gunstig nymåne kommer inn i samme område av karakteren din. Med seg bringer denne unike konstellasjonen en lykkebringende nyhet. Kanskje får du muligheten til å rykke opp på karrierestigen eller tilbys en innflytelsesrik stilling i forening, klubb eller annen sosial sammenheng? Med Mercury tilbake fra sin retrograde periode den 6., kan denne begivenheten bare ha et lykkelig utfall for deg.

Hold spesielt øye med den 22., hvor en vakker fullmåne i Kreftens tegn kan hjelpe deg med å oppnå dine profesjonelle drømmer. Dette kan både være i forhold til ny jobb, men det kan også lett være i forhold til en periode med flere reiser i arbeidslivet – eller slutten på et langt og godt arbeidsliv. Uansett hva det er, kan du godt glede deg. Måneden avsluttes med en bølge av relasjoner takket være den krigerske planeten Mars i partnerskapssektoren din. Dette betyr imidlertid ikke nødvendigvis en kjedelig avslutning på en ellers god måned. Hvis du har mot til å lytte og er villig til å gå på akkord, kan du og partneren din ende opp med å komme enda nærmere hverandre enn noen gang før.

Andre horoskoper for krepsen:

Les alt om stjernetegnet Krepsen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop