Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Krepsen månedshoroskop – februar

Månedshoroskop for krepsen i februar

For partiets midtpunkt er det mye godt i vente på den økonomiske fronten denne måneden. En herlig fullmåne tar sikte på å sende kraftige vibrasjoner ut i inntektssektoren din, og det kan merkes på lommeboken din, som vil føles betydelig tyngre denne måneden! Ikke bare det, det er som om talentene dine virkelig kommer til sin rett nå. Uansett hva du berører, er det gullstøv over det hele, og heldigvis for deg er det noe folk rundt deg legger merke til og beundrer. Det kan du takke Saturn for, som også i tillegg til den gunstige fullmånen runder arbeidssektoren din i begynnelsen av denne måneden.

Hvis du drømmer om å investere i bolig eller aksjer, er det nå på tide å ta tøylene og satse. Tiden rundt 1.-4. vil være til din fordel, så ikke hold tilbake. Bare husk sunn fornuft, da kan du ikke gå helt feil. Kontantstrømmen er imidlertid ikke et soloprosjekt for deg, kjære venn. Med Venus og Merkur i ditt 8. hus for delte ressurser i en perfekt vinkel til den lykkelige planeten Jupiter, vil det også være rikelig med mulighet til å hoppe ut i nye økonomiske eventyr med en partner, enten det er privat eller på jobb. Vær spesielt oppmerksom på den 17., når en fruktbar nymåne vil markere begynnelsen på en ny begynnelse. Samtidig vil Mars flytte inn i arbeids- og helsesektoren din på dette avgjørende tidspunktet og hjelpe deg med å tre inn i karakter i forhandlingssituasjoner.

Et godt råd for denne måneden for deg vil være å ta et skritt tilbake og vurdere situasjonen nøye før du tar noen avgjørende beslutninger. Du kan enkelt gjøre dette rundt den 22., hvor Merkur vil gå i retrograd og dermed gi opphav til å ta det litt med ro. Vær ekstra oppmerksom på den 29. hvor du med fordel kan trekke støpselet helt ut en stund. Du har fortjent det!

Andre horoskoper for krepsen:

Les alt om stjernetegnet Krepsen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop