horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Jomfru

Å min jomfru! Du er legemliggjørelsen av en perfeksjonist. Du vil alltid få ting riktig første gang, hver gang, og ingen detaljer vil noen gang bli oversett, noe som gjør Jomfruer til en sann ressurs på arbeidsplassen.

Du elsker å tjene, pleie og hjelpe andre. Hvis det å være sykepleier ikke er ditt yrke, vil du fortsatt opptre som en hver gang du får sjansen.

Å hjelpe andre er ditt største mål i alle aspekter av livet ditt, noe som gjør deg til en flott forelder og partner. Vær oppmerksom på at noen kan ende opp med å dra nytte av din empati og hjelpsomme karakter.

Venner vil beskrive deg som godhjertet, livsglad, ekstremt omsorgsfull og ( noen ganger litt for) ærlig. Når du ikke trener eller teller kalorier, elsker du ingenting bedre enn å være rundt familie og venner. Til tross for din tilsynelatende seriøse holdning til alt i livet, vet du definitivt hvordan du skal ha det bra.

Du vil sannsynligvis ikke takke nei til en festinvitasjon, selv om du mest sannsynlig foretrekker en natt med intellektuelt utfordrende samtaler eller å være inne med en god lesning.

Som et jordtegn elsker du å tilbringe tid i naturen og lage ting med hendene. Å være alene skremmer deg ikke, så lenge du vet at du er elsket, nødvendig og verdsatt. Du har ofte en tendens til å holde deg selv veldig opptatt og vil ha stor nytte av og føle deg frisk og rask etter en helg på landet. Ikke glem å trekke ut støpselet nå og da, og tenk deg alltid om to ganger før du tar på deg mer ansvar.

Gode egenskaper Stjernetegn Jomfru

Dine største styrker er ditt intellekt, at du er praktisk og detaljfokusert. Mens noen kanskje ler av din ekstreme kresenhet og kritiske sans, vet du hvem som vil le sist. Dine strategiske ferdigheter vil bli høyt verdsatt i ethvert team. Selv om du liker å ta vare på praktiske ting og virker ganske rasjonell på utsiden, har du også en drømmende side. Som et jordtegn er du også veldig kreativ og kan gjøre alt du finner i naturen til noe vakkert og kunstnerisk. Ikke vær redd for å gi slipp og vise ditt indre til verden Jomfruen. Du er en nydelig skapning.

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Jomfru

Å være superforsiktig og litt for kritisk til deg selv og andre kan få alvorlige konsekvenser. Helsefreaks og matfanatikere blir ofte født under jomfruens tegn. Ditt behov for å alltid strebe etter perfeksjon og si din mening (selv når du ikke blir bedt om den) kan være vanskelig for andre å håndtere – noen ganger er stillhet en dyd! Din tendens til å ta for mye ansvar gjør deg utsatt for stress. Det er greit å si “nei” noen ganger!

Horoskoper for jomfruen:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop