horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn: Fiskene

Fiskene, du er en drømmer! Noen ganger går drømmene dine i oppfyllelse, men for det meste forblir de bare livlige dagdrømmer. Men du oppnår mye i løpet av livet ditt. Du er en ekstremt lojal venn og den typen person som vil holde på den samme jobben i flere tiår.

Din åndelighet og kreativitet er sterk og flere ganger i løpet av dagen vil tankene dine vandre bort og ta deg til et hemmelig, mystisk sted som bare du vet om.

Siden du er den mest sensitive og intuitive av alle tegnene, har du en tendens til å vite nøyaktig hvordan andre har det. Og herregud, du føler det, Fiskene. Du har en tendens til å bære all verdens vekt på skuldrene dine. Selv når det egentlig ikke er noe å bekymre seg for, bekymrer du deg for ikke å bekymre deg.

Når det er sagt, blir du ikke lett overbevist og du kan selv være veldig overbevisende. Noen kan finne det vanskelig å virkelig bli kjent med deg, men når de først gjør det, innser de at du er en sann venn og alltid vil være der for dem. Det eneste som kan komme mellom deg og dine kjære ville være hvis du stikker av og blir med i en kult.

Gode egenskaper Stjernetegn Fiskene

Empatisk og omsorgsfull. Ofte får du akkurat det du vil, fordi du leser andre som en åpen bok og bruker det til din fordel – uten at noen blir såret! Det siste du vil er å se noen lide. Å bry seg om andre og hjelpe de som trenger det er det beste personlighetstrekket ditt, men på en eller annen måte ser det ut til at du skjuler det for massene. Bare de som er virkelig nær deg vil vite dette om deg.

Mindre gode egenskaper Stjernetegn Fiskene

Du bekymrer deg for mye Fiskene! Vær forsiktig så du ikke fremstår som nevrotisk. Din tilbøyelighet til å overtenke alt blokkerer kreativiteten din og hindrer dine geniale ideer fra å bli realisert. Ikke glem å komme opp for å puste noen ganger, Fiskene. La de andre tegnene hjelpe deg med å ta avgjørelser og se til at drømmene dine ikke forblir nettopp det.

Litt mot og risikotaking tar ikke livet av noen. For mange personligheter i et rom kan være overveldende for deg, fordi du føler dem alle så sterkt. Når det kommer til sosiale aktiviteter, trives du i et mer intimt miljø og det å være rundt nære venner og familie er der du trives best.

Horoskoper for fiskene:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop