Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tyren månedshoroskop – februar

Månedshoroskop for tyren i februar

For den spreke og spreke personen byr denne måneden på en opplagt mulighet til å trekke ut kontakten og se innover. Hjemmet kaller og du vil heller finne deg selv i å ligge på sofaen med en god bok enn å være ute med venner på den lyse morgenen. Dette skyldes en kraftig fullmåne, som allerede på 1. lander i ditt hjemlige 4. hus, og som inviterer deg til å fokusere på hjemmefronten og familielivet. Dette er grunnen til at du selv nå har muligheten til å besøke familiemedlemmer du ikke har sett på lenge, eller ta noen dager fri fra jobben for å bli plukket opp på de hjemlige prosjektene du aldri kom på med.

Denne måneden vil imidlertid ikke bare by på hjemmekos, men faktisk også by på en flott mulighet på jobben når Venus legger seg i en vakker vinkel til både Merkur og Jupiter. Kanskje du blir forfremmet, flytter til en ny avdeling eller, hvis du er selvstendig næringsdrivende, får en ny avtale med en stor kunde eller ny partner om ditt drømmeprosjekt, som vil være en fin mulighet rundt den 6. hvor Venus flytter inn i ditt 11. hus. Uansett hva det er, vil du med glede kaste fjernkontrollen og joggeklærne til fordel for denne flotte muligheten!

D. 22. Merkur vil gå i retrograd, noe som betyr at du vil kunne oppleve en følelse av stillhet og rastløshet. Dette trenger ikke å være en dårlig ting i det hele tatt, men det kan bety at du må se deg tilbake i stedet for en stund. Det samme gjelder kjærlighetslivet ditt, som denne måneden vil mangle energi og overskudd.

Hvis du er i et forhold som er i ferd med å løpe ut i sanden, kan den 29. være avgjørende når fullmånen kommer inn i romantikken din. Ikke la deg skremme av denne prøvelsen, men prøv å se de nye mulighetene som byr seg. Du kommer lengst med det.

Andre horoskoper for tyren:

Les alt om stjernetegnet Tyren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop