horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tyren månedshoroskop – juni

Månedshoroskop for tyren i juni

Hvis du har vært forvirret om kjærlighet den siste måneden, kan du se frem til å endelig få klarhet. Venus beveger seg inn i din sanne kjærlighetssektor den 2., og samtidig vender Merkur tilbake til sin normale bane den 6., noe som gir deg mye klarhet og fornyet energi i livet ditt. Du vil blant annet kunne ta avgjørelser du kanskje har vært i tvil om tidligere på året. Det gjør deg også klar til å ta på nye eventyr i forhold til kjærlighet. Konstellasjonen kan også tillate deg å frigjøre mye negativ energi som har gått på deg i det siste. Det kan ha vært et familiemedlem som har vært syk eller noen nær deg som har lidd som endelig får en pause fra det som har vært deres plage.

Arbeidsmessig ser denne måneden lovende ut. Er du arbeidsledig, er det nye muligheter i horisonten. Ikke bare én, men mange! Er du på jobb har du mange spennende arbeidsoppgaver foran deg, som bare venter på din dømmekraft og oppmerksomhet på detaljer. Er du ute etter et karriereskifte bør du derimot vente til etter nymånen den 7. Her vil det være flest muligheter. Jupiter vil også være din støtte i ditt valg, så du kan være helt sikker når du endelig tar avgjørelsen din.

Mars bidrar også til beslutningstakingen din denne måneden, nærmere bestemt den 29. Ved å plassere øverst på skiltet ditt, gjør han beslutninger enda enklere, spesielt hvis du jobber med kommunikasjon eller har mer ansvar i et selskap eller en forening. En følelsesmessig omveltning er i sikte den 22., med fullmåne som gjør det klart hva du trenger å gi slipp på. Det er en nødvendighet, og du vil raskt fornemme at en enorm byrde har blitt løftet fra skuldrene dine når du har sluppet dødvekten i livet ditt. Gled deg til å starte resten av året med et rent ark og kast deg ut i mulighetene!

Andre horoskoper for tyren:

Les alt om stjernetegnet Tyren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop