Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tyren månedshoroskop – oktober

Månedshoroskop for tyren i oktober

Denne måneden vil være full av nye opplevelser og eventyr. Du vil føle deg tiltrukket av å utforske det åndelige eller det intellektuelle. Venus flytter inn i ditt niende hus, og representerer opplevelser. Dette vil skje den 10., og det varer til den 6. neste måned. Dette vil bety at du kan bli forelsket i en ny interesse. Ikke hold tilbake, la deg bli oppslukt av dette nye og du vil lære mye mer enn du forventet. Slukk tørsten med visdom, det vil ikke skuffe deg!

En annen mulighet er at du kanskje vil oppleve en attraksjon for en lærer eller kollega. Det kan skje uventet, og denne nye attraksjonen kan virke litt lunefull, og oppstår så plutselig. Det kan imidlertid gå begge veier med denne uventede romantikken. Det er opp til deg om du griper muligheten. Det er også mulig å reise denne måneden. Det er noe du har ønsket deg lenge, og nå kan ikke engang ti ville hester holde deg tilbake lenger. Du vil oppleve denne reisen som noe positivt og du vil kanskje oppleve deg selv på en ny måte i forbindelse med denne reisen.

Den mest oppslukende begivenheten denne måneden er rett etter den 15., hvor en solformørkelse skjer i ditt åttende hus. Dette betyr at du vil ha økonomiske muligheter du ikke hadde før. Dette kan resultere i en alternativ investering. Kanskje du kjøper aksjer? Eller investere penger i en venns oppstart? Du har uansett mulighet til å få mye ut av denne investeringen.

Du ønsker å være trygg i saken din og forutsi ting som andre kan tvile på. Men ikke ta vare på dette, det er en god sjanse for at ideen din vil ta form og det vil være en økonomisk avkastning for deg på slutten av denne personlige reisen.

Andre horoskoper for tyren:

Les alt om stjernetegnet Tyren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop