Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tyren månedshoroskop – desember

Månedshoroskop for tyren i desember

Denne moondec har ikke bare bjelleringing som venter på deg, kjære venn! Det er også lykke, kjærlighet og omsorg for deg selv og dine. Forrige måned var Jupiter med deg, og hans lykke blir båret inn i en strålende måned. Nymånen går bra med denne utsikten, og den 7. og utover kan du regne med magi i luften. Er du singel vil du garantert møte et nytt og mystisk bekjentskap som vil ta sansene dine til nye høyder. Spesielt nå som Jupiter og nymånen møtes i ditt 5. hus. Et godt tips: hvil i deg selv og stol på at universet er med deg.

Hvis du føler deg mer kreativ enn vanlig denne måneden, er det ikke helt tilfeldig. Du vil føle deg ekstra inspirert denne måneden og ut av denne inspirasjonen vil du kunne skape spennende og fantastiske ting. Dette kan være ved å skrive, ta bilder, male, eller noe helt annet. Uansett hva det er, vil det bli en suksess. Venner og familie vil også oppmuntre deg til dine kreative prosjekter, og det kan til og med være etterspørsel etter ditt kreative talent. Vær spesielt oppmerksom på tiden etter den 6., når Merkur vender tilbake til sin normale bane etter å ha vært i retrograd. Det vil fremskynde prosjektene dine og gi deg en helt ny følelse av flyt.

En fullmåne i Kreftens tegn i ditt 12. hus, som representerer sårbarhet oppstår d. 22. Dette kan bidra til å gi deg en frihet til å gi slipp på mange følelser som kan ha hopet seg opp over en lengre periode, enten i forhold til familien eller jobben din. Mars flytter på sin side inn den 29. og lover nye horisonter. Dette kan få deg til å stille spørsmål som: hvor skal jeg? Hva er drømmene mine? Stol på at den signalsterke planeten vil fylle deg med kosmisk energi og gi deg mot til å finne disse svarene dypt i deg selv.

Andre horoskoper for tyren:

Les alt om stjernetegnet Tyren:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop