Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Stjernetegn

Moderne vestlig astrologi stammer fra de første menneskene som så på den stjernefylte himmelen og tenke at de skiftende formene og mønstrene i kosmos måtte ha en slags innvirkning på jordboernes liv.

Du trenger ikke engang å vite hvilket år de ble født. Ta en titt på alle de 12 stjernetegnene som er oppført nedenfor med datoene de forholder seg til, og klikk på de du vil lese om.

♈ Væren Stjernetegn
♉ Tyren Stjernetegn
♊ Tvillingene Stjernetegn
♋ Krepsen Stjernetegn
♌ Løven Stjernetegn
♍ Jomfruen Stjernetegn
♎ Vekten Stjernetegn
♏ Skorpionen Stjernetegn
♐ Skytten Stjernetegn
♑ Steinbukken Stjernetegn
♒ Vannmannen Stjernetegn
♓ Fiskene Stjernetegn

Dette var begynnelsen på astrologi. Soltegnversjonen er den enkleste og mest utbredte formen for astrologi i det vestlige samfunnet i dag. De 12 stjernetegnene er relatert til jordens rotasjon og banen til solen, månen og planetene gjennom hvert av stjernetegnene i verdensrommet, i løpet av et kalenderår.

Det som bestemmer stjernetegnet ditt er noe som kalles Ascendanten, som er stjernetegnet som stiger opp i den østlige horisonten på tidspunktet for fødselen din.

Alle stjernetegnene er individuelt beskrevet som enten aktive og maskuline eller passive og feminine. Videre er tegnene delt inn i 4 grupper representert av et element: Jord, Ild, Vann og Luft.

Divisjonene og elementene spiller en betydelig rolle i å forstå de grunnleggende egenskapene og de underliggende betydningene til personlighetstrekkene til menneskene som er født under hvert av stjernetegnene. De hjelper oss å forstå og gjenkjenne mye om oss selv, så vel som andre.

Den eneste informasjonen du trenger for å finne ut hvilket stjernetegn du ble født under er bursdagen din. Og det samme gjelder for alle andre. Hvis du vet fødselsdatoen til venner, familie, kolleger eller andre, kan du enkelt finne ut hvilket stjernetegn de tilhører.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop