horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Aura farger – og deres betydning

Kanskje du har lært at det er viktig å gjøre et godt førsteinntrykk, men visste du at auraen din faktisk setter deg foran kurven? Din aura er ditt energifelt som gjenspeiler din sinnstilstand, ditt humør og ditt energinivå.

Har du noen gang sett på noen og umiddelbart fått følelsen av at de hadde noe viktig å fortelle? Eller at en fremmed hadde dårlige hensikter? Det er deres aura som taler for dem.

På denne siden kan du lese alt om auraer, aurafarger og hva ulike aurafarger betyr. Du kan også lære mer om auratolkning.

Hva betyr aura?

Aura er energifeltet som omgir alle levende vesener. Det blir sett på i den åndelige verden som en ren og upåvirket måte sjelen kommuniserer på. Du kan ikke endre auraen din – den endres automatisk basert på faktorer som:

  • humøret ditt
  • humøret ditt
  • dine indre følelser
  • din personlighet
  • din livsbagasje

Auraen din er på en måte sjelens speil. Med auralesing – også kalt auratolkning – lærer du hva auraen forteller om personen du står overfor. Det gir deg en bedre forståelse av andre.

Alle kan lese auraer. Det krever bare at du følger intuisjonen din. Auraer leses basert på fargene deres. Auraen din skifter farge gjennom hele livet, avhengig av hvordan du har det – og hvis du vet betydningen av fargene, kan du forstå mye om deg selv og andre.

Aurafarger – mening

Aura farver betydning

Auraer kommer i et uendelig antall farger og nyanser som kan gli inn og ut av hverandre og vises enkeltvis, i klynger eller i regnbuer. Fargene nedenfor er noen av de vanligste i auratolkning.

rød

Mennesker med rød aura har en stor lidenskap og mengde energi. Disse menneskene lever etter deres følelser og behov. Rød aura kan også reflektere kreative endringer.

Hvit

En person med en hvit aura er velbalansert og rolig. Den hvite auraen er åpen og mottakelig og tar lett på seg andres auraer. Hvitt er den sjeldneste aurafargen.
brun

En brun aura gjenspeiler usikkerhet og egoisme. En brun aura er et tegn på at det er på tide at personen begynner å gi mer enn han tar.

Grå

Personer med en grå aura er typisk pessimistiske og har en tendens til å se glasset som halvtomt i stedet for halvfullt. En grå aura er et tegn på at det er på tide å se innover og åpne opp for nye muligheter – selv om det er vanskelig.

Svart

En svart aura er et dårlig tegn. Den svarte auraen gjenspeiler dårlig oppførsel og dårlige intensjoner. Vanligvis er svart aura et resultat av bagasje fra fortiden som må behandles.

oransje

Den oransje auraen er den kreative, men samtidig sensitive – i den forstand at de kreative ideene må struktureres slik at de ikke blir en hindring.

Rosa

Den rosa auraen antyder en person som er rask til å kaste sin kjærlighet på andre og ofte gir mer enn han tar. Personer med rosa aura må sørge for at deres kjærlighet og hengivenhet blir gitt til de rette.

Grønn

Den grønne auraen gjenspeiler en forkjærlighet for naturen, men også en hardtarbeidende og stabil person. Det handler ofte om å gjøre det så bra som mulig, og det kan godt være unødvendig konkurranse i det.

Gul

Høy energi og optimisme kjennetegner den gule auraen. Imidlertid har mennesker med en gul aura en tendens til å bruke energien sin på fremtidige ideer i stedet for å nyte nåtiden.

Blå grønn

Mennesker med en blågrønn aura er empatiske og følsomme. De trives best i trygge omgivelser, men har en tendens til å gå glipp av opplevelser på den bekostning.

Blå

Den blå auraen gjenspeiler en sensitiv og følsom person som kan ha vanskelig for å uttrykke sine egne følelser og behov.

Indigo

Kjenner du uttrykket “en gammel sjel i en ung manns kropp”? Det er nettopp dette den indigo-blå auraen kjennetegner. En indre visdom.

Fiolett

En person med fiolett aura har en sterk personlighet og en indre drivkraft som gjør at de kan skape noe stort og viktig.

Fargeplassering

Når du ser på deg selv i speilet eller ser på en annen person med aurabetydning i tankene, bør du også legge merke til plasseringen av fargene.

Plassering på venstre side sier noe om energiene personen tar inn, mens plassering på høyre side sier noe om energiene personen gir.

FAQ

Hvordan kan du se en aura?

Det handler om å følge intuisjonen din. Det er lettest på hvit bakgrunn og med fokus på din eller personens panne.

Hva er auralesing?

Auralesing betyr å se folks aura og lese hva den betyr basert på fargen.

Hva betyr en blå aura?

En blå aura vitner om en følsom og følsom person.

Hva betyr ens aura?

Ens aura forteller noe om personlighet, sinnstilstand, humør og plass i livet. Aurafarger kan endres gjennom livet.

Hva er aurafargen min?

Stå mot en hvit bakgrunn og se deg i et speil. Fokuser på pannen mens du konsentrerer deg om å følge intuisjonen din. Det kan ta noen forsøk, men da vil aurafargene dukke opp rundt deg.

Studier og artikler:

Nature.com: https://www.nature.com/articles/news041018-6

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop