horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Alt hvad du behøver at vide om Erkeengel Mikael

De fleste er klar over at engler i mange religioner er Guds sendebud. I åndelige sammenhenger er de på samme måte universets budbringere.

Det finnes mange forskjellige typer engler, som alle inngår i et større hierarki. Erkeenglene er de største og mektigste av alle englene. På gresk betyr erkeengler “øverste engler”. Det er derfor ingen tvil om at erkeenglene er de høyeste i englehierarkiet.

Svært få erkeengler nevnes ved navn i religiøse sammenhenger, men erkeengelen Mikael (også kalt Mikael) er en av de få.

Hvem er erkeengelen Mikael?

Mikael omtales i Bibelen som Israels beskytter og himmelens beskytter – noe som gjør ham til en svært viktig erkeengel.

Navnet Mikael på hebraisk betyr “Hvem er som Gud?”, noe som antyder at ingen er som Gud – noe som gjør det til et svært talende navn på en av Guds mest lojale og viktige engler. Faktisk vil mange opphøye ham til leder for Guds englehær.

Som leder for Guds hær har Mikael også det overordnede ansvaret for å bekjempe Satan og hans onde engler. Og å beskytte menneskeheten mot ondskap.

I åndelige sammenhenger vil du ofte møte erkeengelen Mikael som den ultimate bekjemperen av ondskap og ondskap. Det er engelen som har det overordnede ansvaret for å beskytte og som gir mot og styrke.

Kirker kun for erkeenglene Mikael og Gabriel

I visse land og i visse tidsperioder har erkeenglene – og spesielt Mikael og Gabriel – fått en så høy status at det er blitt viet kirker til deres tilbedelse.

Det finnes faktisk to helligdager som er viet Mikael. Det er 8. mai, da hans åpenbaring på Monte Gargano feires, og 29. september, da erkeenglene – og spesielt Mikael – feires. Sistnevnte var helligdag i Danmark frem til 1770.

Erkeengelen Mikael har en egen helligdag i mange land og religioner. Datoen varierer imidlertid ganske mye.

Kan man be erkeenglene om hjelp?

Religion og den åndelige verden har det til felles at de begge tar til orde for å be høyere makter om hjelp og veiledning. De fleste som tror på engler mener at det alltid er mulig å be englene om hjelp; at englene alltid vil lytte og motta budskapet ditt, uansett hvordan du spør.

Hvis du trenger beskyttelse, vil det sannsynligvis være erkeengelen Mikael eller en av hans nærmeste engler som tar imot og tar seg av budskapet ditt. Hvis du trenger englehjelp i en annen sammenheng, vil englene som har disse områdene og oppgavene motta og ta seg av budskapet ditt.

Se også: Trekk dagens englekort

Mange av de med åndelige evner vil hevde at engler alltid vil lytte og motta meldinger og deretter gi sin hjelp i den grad de er i stand til det. Det er bare opp til oss mennesker å være mottakelige for hjelpen.

Å kunne motta hjelp og beskjeder fra engler kalles gjerne klarsynthet eller klarsynthet.

FAQ

Hva er en erkeengel?

Erkeenglene er de høyest rangerte englene i englehierarkiet. I religiøse sammenhenger er de englene som står Gud nærmest.

Hva er erkeengelen Mikael?

Erkeengelen Mikael er engelen med høyest status i englehierarkiet. Han er en beskytter og har blant annet til oppgave å spre mot og styrke.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop

Leave a Comment