horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Tegn på et blokkert hjerte chakra – og hvordan du åpner det

I den åndelige verden jobbes det mye med energier i kroppen. For å føle seg vel, glad og frisk må kroppens energier være i balanse.

Mange vet kanskje at healing bidrar til å balansere kroppens energier, men for å forstå både energiene og prosessene rundt dem bedre, er det nødvendig å kjenne til kroppens 7 chakraer.

Chakraene er energiområder. Hvis du ser på en kropp, er det 7 chakraer med hver sin farge i en rett horisontal linje fra bunnen av ryggraden til toppen av hodet. Fra begynnelsen av ryggraden ved bunnen av ryggen og oppover finnes følgende chakraer:

 • Rotchakraet (rødt)
 • Hara chakra (oransje)
 • Solar plexus-chakraet (gult)
 • Hjertechakra (grønn)
 • Halschakraet (blått)
 • Pannechakra (indigo)
 • Kronechakra (lilla)

Se også: Aurafarger

Som tannhjulene i et hjul snurrer chakraene rundt og fordeler energi i hele kroppen. Når de er i balanse. Hvis bare ett chakra er i ubalanse, vil det påvirke energiflyten i hele kroppen. Dette kan påvirke humøret, velværet og det sosiale livet. Noen mener til og med at det kan påvirke helsen din også.

I denne guiden fokuserer vi på hjertechakraet. Her kan du lese om hva et hjertechakra er, hva som kjennetegner et blokkert hjertechakra og hva du kan gjøre for å løse opp et blokkert hjertechakra.

Hva er hjertechakraet?

Hjertechakraet ligger midt i brystkassen – og i likhet med de andre lavere chakraene sitter hjertechakraet nær ryggraden. Hjertechakraet kalles også Anahata og gjenspeiler renhet, og det finnes knapt noen renere og klarere energi enn den som er sentrert rundt hjertechakraet.

Hvis hjertechakraet ditt er blokkert, påvirkes særlig kjærlighets- og følelseslivet ditt. Det kan være vanskelig å opprettholde nære relasjoner, åpne opp for følelser og gå inn i forhold.

Mange vil oppleve utfordringer med hjertechakraet gjennom hele livet. Dette er naturlig som følge av mislykkede forhold, sårede følelser eller upassende relasjoner.

Et balansert hjertechakra vil gi deg en følelse av å være omgitt av kjærlighet og glede. Det gir deg en følelse av mening fordi du føler deg god, verdsatt, heldig og trygg i dine relasjoner.

Men hvis hjertechakraet er blokkert, vil du oppleve problemer med sosiale ferdigheter, relasjoner og følelser, avhengig av hvor omfattende blokkeringen er.

Tegn på at hjertechakraet er blokkert

Tegnene på et blokkert hjertechakra avhenger i stor grad av hvem du spør. Noen mener at det først og fremst påvirker din emosjonelle og mentale velvære, mens andre mener at et blokkert hjertechakra har en direkte innvirkning på helsen din.

Sistnevnte gruppe vil mene at et blokkert hjertechakra blant annet kan påvirke hjertet, sirkulasjonen, blodtrykket og lungene. Det er imidlertid viktig å understreke at det ikke finnes vitenskapelige bevis for dette. Det er en tro.

Tegn på et blokkert hjertechakra kan være følgende:

 • Du føler deg ensom
 • Du bærer nag
 • Du føler deg sjalu
 • Du har problemer med å uttrykke følelsene dine
 • Vanskeligheter med å stole på andre
 • Du har vanskelig for å føle empati

Hvordan åpner du hjertechakraet ditt?

Et hjertechakra i ubalanse skaper mange vanskelige følelser og kan påvirke måten du ser deg selv og verden rundt deg på. Ensomhet og sjalusi kan føre til mer alvorlige tilstander som depresjon og angst, så det er lurt å jobbe med disse følelsene og de underliggende årsakene.

Å få hjertechakraet i balanse handler i stor grad om å skifte fokus. Fokuser på det gode og lyse i stedet for det dårlige og mørke. Før dagbok over dagens små høydepunkter, for eksempel tre gode ting fra dagen som har gått.

Meditasjon er en fin måte å skape balanse og finne seg selv på. Velg meditasjoner med sikte på å skape ro og velvære.

Noen har godt av å supplere med hjerteåpnende krystaller (velg grønne krystaller som unakitt og malakitt) og hjerteåpnende drikker som kakao eller te.

Du kan også ha nytte av hjelp fra en profesjonell healer eller fjernhealer, som kan hjelpe deg med både tilførsel av ny og forbedret energi og rådgivning i ditt individuelle tilfelle.

FAQs

Hvor ligger hjertechakraet?

Hjertechakraet ligger midt i brystet og fungerer som en bro mellom de øvre og nedre chakraene.

Hvilket chakra er grønt?

Hjertechakraet er grønt. Dette chakraet styrker både bevegelse og følelser, og hjertechakraet styrkes av å være i naturen (det grønne).

Hvordan healer jeg hjertechakraet mitt?

Hvis det er ubalanse i hjertechakraet, kan det heales. Det kan du gjøre ved å fokusere på det gode i livet ditt, men også ved å være i naturen, få energihealing hos en healer – eller forelske deg.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop

Leave a Comment