horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Avdødekontakt – Få hjelp til å kommunisere med åndeverdenen

Kontakt med avdøde: I den åndelige verden tror vi at sjelen er udødelig. Livet du har nå er altså bare ett av mange liv som din sjel får. Når kroppen din dør, vender sjelen tilbake til lyset der sjeler bor.

Det er imidlertid ikke sikkert at sjelen vender tilbake til lyset umiddelbart. Noen ganger har sjelene midlertidige opphold her på jorden eller et sterkt ønske om å hjelpe de etterlatte. Sjelen kan dermed velge å være rundt oss en stund. Vi refererer vanligvis til denne typen sjel som ånder.

I artikkelen her kan du lese alt om ånder og dødkontakt.

Kontakt med avdøde

Er det mulig å kontakte de døde? Spørsmålet deler vannene, men flere og flere tror det er mulig at noen av de omkomne blir hos oss en stund – eller at de kan ringes hit om nødvendig.

Svært få «vanlige» mennesker kan se og snakke med ånder. Men noen få har fått en spesiell gave og fungerer som formidlere mellom oss her på jorden og våre avdøde. Vi kaller denne typen mennesker media.

Les også: Livet etter døden i et åndelig perspektiv

Vanligvis er medier også klarsynte, men ikke alle klarsynte er medier. Clairvoyant er en generell betegnelse for de som driver med det åndelige. Det kan derfor like godt være håndholdte lesere som det kan være media.

Tegn fra avdøde

Tegn fra afdoede

Den avdøde kan prøve å kommunisere med oss ​​på et uendelig antall måter. Noen av de vanligste måtene en avdød person kan ta kontakt på er følgende:

Å finne en mynt

Mynter er ganske vanlige måter å sende meldinger på i den åndelige verden. Finner du en 1 krone betyr det at du må tenke positivt. Finner du en 10-kroner betyr det at du må være oppmerksom og følge magefølelsen.

Mynten kan også være fra et år som var spesielt viktig i forholdet ditt, og da er det bare en melding om at din avdøde er nær.

Følelsen av at den avdøde er nær

Hvis du kan lukte parfymen hans, eller hvis du kjenner et klem på skulderen, er det sannsynligvis ikke bare noe du forestiller deg. Da er det mest sannsynlig din kjære som er på besøk for å sjekke deg.

Et dyr med et budskap

Dyr kan være budbringere fra åndeverdenen. Spesielt marihøner og sommerfugler er utbredte budbringere, men alle typer dyr kan i prinsippet sende en melding.

Marihøner kommer med et løfte om å passe på deg i vanskelige tider, og sommerfugler er et budskap om at din kjære fortsatt er i nærheten.

Relatert: Hva er mitt kraftdyr?

Møter du et dyr på vei som ikke er redd, eller som nesten prøver å få kontakt med deg, er det sannsynligvis en avdød person som prøver å fortelle deg noe.

Besøk av den avdøde i dine drømmer

Selv om vi alle drømmer flere ganger hver natt, og selv om vi kan drømme om forhold – inkludert den avdøde – kan den avdøde besøke oss via en drøm.

I motsetning til en vanlig drøm, som sjelden gir mening og ofte er i fragmenter og ikke skjer i kronologisk rekkefølge, bør en drøm med besøk fra en avdød være mye mer realistisk, realistisk og meningsfull.

Elektrisitet er berørt

Sjel består av energi, og derfor vil deres tilstedeværelse ofte påvirke elektrisiteten i hjemmet. Det kan være at lampen blinker, at TV-en slår seg på eller av, eller at radioen bytter kanal.

Det er ikke sikkert at avdøde prøver å fortelle deg noe. Han/hun er rett og slett bare tilstede i rommet.

Hvorfor opplever jeg ikke tegn fra den avdøde?

Ikke alle opplever tegn fra sin avdøde, og det kan være flere årsaker til dette:

  • Du er ikke åpen for å se skiltene som faktisk er der
  • Den avdøde vil ikke gjøre det vanskeligere for deg
  • Den avdøde har (ennå) ikke en beskjed å gi deg

At du ikke opplever kontakt fra avdøde betyr for det første ikke at avdøde ikke forsøker å etablere kontakt. Det kan godt være at han/hun prøver, men at du ikke har lykkes med å få til koblingen ennå.

Det betyr heller ikke at den avdøde ikke elsker deg eller bryr seg om deg. Faktisk ser man ofte at avdøde først begynner å sende meldinger etter en tid, når den verste delen av sorgen har gitt seg. Kanskje den avdøde ikke tror du klarer kontakten akkurat nå?

Avdøde kontaktanbefaling

Afdoedekontakt anbefaling

Det finnes medier og klarsynte over hele landet. Ønsker du å få hjelp til å komme i kontakt med en avdød kan du mest sannsynlig finne et medium i nærheten av der du bor.

Avdøde kontakt på nett

Du trenger faktisk ikke ha besøk av et medium i stua i det hele tatt. Hvis du foretrekker det, kan du i stedet få veiledning på nett om hvordan du selv kan ta kontakt med en avdød. Fordelen med denne løsningen er at du får opplevelsen av direkte kontakt.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop