horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Telepati – Telepatiske evner i et åndelig perspektiv

Du kjenner kanskje følelsen av å snakke om noen bare for å få dem til å gå gjennom døren øyeblikket etter. «Når du snakker om solen, skinner den», sier vi.

Men faktisk kan det godt være mye mer enn bare en tilfeldighet. Det kan være dine egne telepatiske evner som bringes i spill.

I artikkelen her kan du lese alt om hva telepati er og hvordan det fungerer.

Hva er telepati?

Telepati er evnen til å kommunisere tankene dine til andre. I noen psykologiske kretser sidestilles telepati med de andre sansene; se, høre, smake, lukte og føle.

I praksis er telepati vanskelig å bevise, men det er etter hvert mye forskning på området som beviser at det eksisterer.

Selv om telepati ofte blir avbildet i underholdningsprogrammer som en evne til å overføre komplekse tanker – og kanskje bestemte ordrer – til andre, handler det i realiteten mye mer om å sende ut en tanke som blir fanget opp av mottakeren.

Det kan være at du tenker på en venn du ikke har sett på lenge, og hun tenker på deg og kontakter deg.

Det kan virke som en merkelig sak, men det kan også være at hun fanget opp dine tanker om henne og dermed ble gjort oppmerksom på ditt behov for henne – og sitt eget for deg.

Kan jeg bruke telepati?

Ut fra den nevnte forskningen på feltet sidestilles telepati med sans. Så det er ikke noe særlig åndelig eller magisk ved å kunne telepatere, og i prinsippet kan hvem som helst praktisere det. Mottakeren må imidlertid også være bevisst og mottakelig, og dette er ikke alltid tilfelle.

Sender du en tanke som ikke får respons, kan det delvis være at mottakeren ikke er mottakelig. Men det kan også være at mottakeren ikke ønsker å kontakte deg til tross for tanken på deg, eller at hun er opptatt av noe annet for tiden og så kommer fra det.

Når er telepati en god idé?

Telepati er en sendt tanke hvis umiddelbare formål er å vekke oppmerksomhet til seg selv. Du kan altså ikke sende en lang hilsen som mottakeren kan lese av mentalt. I de fleste tilfeller vil det være lurt å ta en prat dersom behovet er der. Det er imidlertid ikke alltid mulig eller ønskelig å snakke.

Hvis du skylder en unnskyldning, eller det er vanskelig å få kontakt etter lang tid, kan telepati være verdt et forsøk. Det kan være litt som å si «Hei, her er jeg». Og med mindre mottakeren er i telepati selv, er det bare en tanke om deg som dukker opp.

Telepati i et åndelig perspektiv

Telepati passer godt inn i den åndelige verden der vi alle er koblet sammen og hvor våre veier er forhåndslagt av universet.

Det at vi til enhver tid kan kommunisere med alt og alle via tankene våre gir god mening fra et åndelig perspektiv, siden de udødelige sjelene bare tar midlertidig opphold i kroppen for å vende tilbake til de andre sjelene i lyset før neste inkarnasjon.

I den åndelige verden tror de fleste at de som møtes i dette livet har blitt enige på forhånd som sjeler i lyset. Dette gjelder familie, kjærester og gode venner.

Møtene er ikke tilfeldige, selv om de kan virke slik. De kommer når det passer inn i livet, i forhold til meningen med møtet.

Se også: Veiledning til å forstå åndelige tegn

Telepati kan dermed være en hjelp til å skape ny kontakt med gamle kjente – når det gir mening i livet ditt.

Vanlige spørsmål om telepati

Hva er telepati?

Telepati er evnen til å sende meldinger til andre via tankens kraft.

Kan du lære telepati?

Telepati blir av mange oppfattet som en sjette sans som alle har. Imidlertid er ikke alle åpne for ideen om telepati.

Kan tanker overføres?

Telepati blir av mange oppfattet som en sjette sans som alle har. Imidlertid er ikke alle åpne for ideen om telepati.

Kan tanker overføres?

De som tror på telepati tror at det er mulig å overføre tanker til andre personer. Noen tror på fulle meldinger, andre tror mer på en påminnelse om avsenderen.

Hva er telepatiske evner?

Når det gjelder underholdning, blir telepatiske evner ofte omtalt som en spesiell gave som bare de få har. I den åndelige verden tror de fleste at alle har telepatiske evner i en eller annen grad.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop