horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Hva er en spåkone og hvordan kommer du i kontakt med en?

Blir du alltid avvist for de gode jobbene, lar du kjærligheten vente på deg, eller synes du det er vanskelig å se hvordan du kan skape positive endringer i livet ditt? Da kan en spåkone kanskje hjelpe.

En spåkone er mye mer enn en mystisk person med fremtidsspådommer. På den annen side kan hun helt konkret hjelpe med dine personlige utfordringer og problemer via klarsyn og meldinger fra universet og den åndelige verden.

I artikkelen her kan du lese alt om spåkoner, inkludert hva en spåkone er, hva hun kan gjøre for deg og hvordan du kommer i kontakt med en.

Hva er en spåkone?

Du kjenner kanskje spåkoner fra filmer og tegneserier. De er typisk litt mystiske, kledd i lange kjoler og sjal og med en spåball som de kan bruke for å se fremtiden. Denne typen ting hører imidlertid til filmer og fortiden.

En spåkone er mer et annet ord for en klarsynt; en åndelig person som kan hjelpe deg å se innover og finne personlige styrker og muligheter du kan bruke for å oppnå endring i fremtiden.

En klarsynt – en spåkone – svarer vanligvis ikke på spørsmål eller kommer med spådommer om fremtiden som «Du vil snart møte en høy, mørkhåret mann». Snarere handler det om hvorfor du kanskje ikke er mottakelig for kjærlighet akkurat nå og hva du kan gjøre for å bli det.

I dag handler det derfor mer om hjelp til selvhjelp i form av åndelig veiledning enn om spådom om fremtiden. Metodene er imidlertid forskjellige fra spåkone til spåkone.

Hva kan en spåkone gjøre?

Hvad kan en spaakone

En spåkone er en generell betegnelse på åndelige hjelpere. Dette betyr at det de kan gjøre er annerledes.

Noen av tjenestene en spåkone tilbyr kan være følgende:

Hvis du leter etter en spåkone som kan noe spesifikt, er det viktig å undersøke det på forhånd før du kontakter den første og beste du kommer over.

Hvor mye koster en spåkone?

De fleste spåkoner i Norge er selvstendig næringsdrivende og setter dermed sine egne priser. Prisene varierer typisk fra 500 til 1000 kr. pr time, avhengig av region og ytelse.

Noen klarsynte tilbyr to timer som en innledende samtale, da det vanligvis er mye å komme seg rundt. Her kan det også avklares hva du kan jobbe med fremover, og om du kan trenge annen hjelp samtidig, for eksempel fra psykolog, kostholdsveileder eller annen fagperson, avhengig av dine utfordringer.

Med mindre det er en engangstjeneste, som for eksempel håndlesing, kan du typisk kjøpe komplette pakker med x antall økter inkludert. Det er derfor vanskelig å fastslå en eksakt spåkonepris, da det avhenger av hva slags spåkone og tjeneste du trenger.

Hva er klarsyn?

Den åndelige – eller åndelige – verden har mye å fortelle deg. Clairvoyance er kort sagt å formidle hva universet eller åndene prøver å fortelle deg.

Mange ting ligger allerede i kortene for oss – uten at vi vet det. Og noen ganger trenger vi hjelp til å se og forstå. Dette er akkurat hva klarsyn kan gjøre for deg.

I dag fungerer en spåkone i stor grad som en åndelig veileder. Noen formidler direkte hva den åndelige verden har å fortelle deg, mens andre kombinerer det med veiledning og sparring.

Når trenger jeg en spåkone?

Det er spesielt i perioder av livet ditt når du er i tvil eller i en bestemt krise at en spåkone kan hjelpe. Når du er i krise – eller i dyp tvil – trenger du hjelp til å se hva universet har å tilby deg.

Den klarsynte kan hjelpe deg til å se dine muligheter i stedet for begrensninger og å se på problemene dine fra andre sider som kan hjelpe deg videre.

Trenger du veiledning i livet ditt, kan klarsyn være en god hjelp for å bli bedre kjent med deg selv og for å få råd som Universet og de åndelige hjelperne mener du trenger her og nå.

Kan en spåkone se inn i fremtiden?

I gamle dager var en spåkone noe med en krystallkule og spådommer om fremtiden. Ikke slik lenger. En spåkone mottar klarsyn og meldinger fra åndeverdenen som kan videresendes til deg.

I noen tilfeller kan meldingene handle om fremtiden, men i de aller fleste tilfeller vil de handle om deg og noe inni deg som du kan endre eller jobbe med for å skape andre muligheter i fremtiden.

Det er altså i stor grad hjelp til selvhjelp for å oppnå det du ønsker for livet ditt, men også hjelp til å følge veien som Universet har lagt ut for deg.

Vanlige spørsmål om spåkoner

Hva kan en spåkone gjøre?

En spåkone er en åndelig person – også kalt en klarsynt – som kan hjelpe deg med å se og forstå mulighetene dine og jobbe med dine utfordringer.

Hva betyr spådommer?

Spådommer er spådommer om fremtiden. I dag kommer spåkoner sjelden med spådommer, men hjelper i stedet til å se ulike muligheter.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop