horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

30 tegn på han er tiltrukket af dig

“Er han gal etter meg?”, “Flørter han med meg?”, “Liker han meg?”. Tankene raser kanskje rundt i hodet ditt, men faktisk er det mange tegn du kan se etter hvis du er i tvil. Vi har samlet totalt 30 «forelskede mann-tegn» som kan fortelle deg om han er tiltrukket av deg.
Er han gal etter meg? – 30 tegn på at han er tiltrukket av deg

forelsket mand tegn er han vild med mig
  1. Kroppsspråket hans

Det er én ting at han kan kontrollere hva han sier til deg, men de aller fleste menn har ikke samme kontroll over kroppsspråket sitt. Hvis han snur kroppen mot deg når du snakker, hvis han smiler mye, og hvis han enten snakker mye eller holder seg veldig stille, er dette tegn på at han liker deg.

Hvis du ikke kjenner ham så godt, kan det være vanskelig å dømme. Se på hvordan kroppsspråket hans er i omgangen med andre og hvordan det er i omgangen med deg.

2. Han dukker opp

Kanskje han skryter, kanskje han snakker høyere så du er sikker på å høre ham, kanskje han ler for å vise at han er morsom. Hvis han dukker opp når du er i nærheten, er det et tegn på at han liker deg.

Igjen, det er forskjell på menn. Noen menn viser seg for alt og alle. Det handler om å legge merke til om han oppfører seg annerledes mot deg.

Flirter han med mig kan han lide mig

3. Han er overinteressert i samtalene dine

Alle med god folkeskikk viser interesse for andres samtaler. Dette gjøres ved å nikke, smile, komme med bifallende kommentarer som «ja» og «greit» og interessert spørre hva som blir sagt.

Hvis han er gal etter deg, vil han ha en tendens til å virke overinteressert. Kanskje han nikker litt mer, smiler litt mer, kommer med noen flere kommentarer underveis enn hva som er tilfelle når han snakker med vennene sine.

4. Han gjør noe ut av seg selv

Mange menn gjør alltid noe med seg selv når de går ut, men kanskje det bare får et ekstra kick når han vet at du kommer. Det kan både være klærne og håret som bare får en ekstra runde, men det kan også være samtaleemnene han velger, som skal få han til å fremstå ekstra flink, smart, interessant osv.

5. Han gjør deg tjenester

Hvis han gir deg en drink, låner deg skjorta eller tilbyr deg en skyss hjem, er det et sikkert tegn på at han ønsker å være mer enn bare venner. Selvfølgelig kan han være en mesterlig fyr, men de fleste menn som gjør kvinner tjenester har et godt øye for dem.

6. Han berører deg

Fysisk kontakt er et tegn på at han liker deg. Det kan være alt fra en hånd på skulderen, stryke over armene og gi deg en ekstra lang klem. For mange menn er berøring som å sette en føler for å se hvordan du reagerer.

7. Han komplimenterer deg

Forteller han deg at kjolen din passer deg, at øynene dine er vakre, eller at parfymen din lukter godt? Da er han sannsynligvis interessert i deg.

8. Han vil være alene med deg

Hvis en mann bare ser deg som en venn, kan dere like godt være sammen i større forsamlinger. Er han derimot interessert i mer, vil han prøve å snike seg inn litt alenetid. Kanskje spør han om dere ønsker å få litt frisk luft sammen eller tilbyr å følge dere hjem.

9. Han inviterer deg på date

Kanskje han ikke kaller det en date. Men dersom avtalen bærer preg av en dato som f.eks en piknik på stranden eller middag på en fin restaurant, det er definitivt en date.

10. Han betaler for deg

En ting er at dere avtaler å gå ut og spise sammen. Noe annet er hvordan regningen er delt. Hvis han insisterer på å betale for deg, er han sannsynligvis forelsket i deg.

11. Han skriver mye til deg

Hvis en fyr sender deg tekster uoppfordret og ofte; bare å høre hva du gjør eller hvordan du har det er et tegn på at han tenker på deg.

12. Han danser nær deg

Dette er spesielt tilfelle i byen. Hvis han “tilfeldigvis” danser i nærheten av deg ofte, vil han sannsynligvis vise seg for deg.

13. Han flørter åpent med andre

Hvis han flørter med andre i din umiddelbare nærhet, kan det være for å legge merke til reaksjonen din. Spesielt hvis han gjør det høyt eller holder øye med deg samtidig.

14. Han flørter aldri med andre

Den andre typen menn vil ikke prøve å gjøre deg sjalu, men vil holde seg til å flørte med deg. Du vil aldri se denne typen flørte med andre hvis han er interessert i deg.

15. Han spør andre om deg

Hvis han spør felles venner om du er singel, er det mest sannsynlig fordi han håper svaret er ja.

16. Han ser på deg når du ikke ser

Hvis han ser på deg når han tror du ikke ser, er det fordi han rett og slett ikke kan la være. Han ønsker imidlertid ikke å være for tydelig om det.

17. Han spør deg om andre gutter

Kanskje han spør noen du nylig har datet eller en god venn. Han må lure på om det er mer enn bare vennskap.

18. Han husker ting du har fortalt ham

Hvis han husker bursdagen din eller dagen din bestemor døde, er det fordi det betyr noe for ham.

19. Han bryr seg om deg når du er syk

Du er forkjølet og han kommer bort med varm suppe og en god film. Han bryr seg om deg og vil at du f.eks år er det bedre.

20. Han oppfører seg som en gentleman

Hvis han holder døren for deg eller tilbyr å kjøpe deg en kopp kaffe, er det sannsynligvis fordi han liker deg.

21. Han snakker om deg

Hvis du hører fra venner eller bekjente at han har snakket om deg til dem, er det et tydelig tegn på at han tenker på deg – og liker deg.

22. Han trekker ut samtalen

Når det snart er på tide å si farvel, har han 117 rare ting å fortelle. Det er et tydelig tegn på at han ikke vil si farvel.

23. Han forteller deg om følelsene sine

Mange menn synes det er vanskelig å snakke om følelser. Hvis han åpner seg for den siden av seg selv, er det for å vise deg tillit.

24. Han endrer planene for å se deg

Kanskje han hadde planer på forhånd på det tidspunktet du foreslår å møtes. Likevel gjør han alt han kan for å omplanlegge slik at han kan se deg.

25. Han holder øyekontakt

Hvis han holder øyekontakt lenger enn vanlig, er det for å vise deg at han er interessert.

26. Han tilbringer mye tid med deg

Han inviterer deg ut, aksepterer alltid forslagene dine om å se hverandre og ønsker generelt å tilbringe mye tid med deg. Fordi han liker deg.

27. Han kaller deg søte ting

Hvis han kaller deg søte ting når dere tekster sammen, er han sannsynligvis interessert i deg.

28. Han bruker kjærlige emojier

Hvis de søte kallenavnene er supplert med emojier med kyss og hjerter, er det enda sikrere.

29. Han sender deg bilder

Hvis han ber om snappen din og sender deg bilder, er det sannsynligvis fordi han vil ha bilder av deg tilbake slik at han kan savne deg litt mer.

30. Han liker innleggene og bildene dine

Hvis han liker innleggene og bildene dine på sosiale medier, er det et tegn på at han liker det han ser – og at han ikke har noe imot å vise det til andre. Spesielt hvis han plutselig liker gamle bilder som han har måttet lete etter.

Les også: Hva er sjelevenner – og hvordan finner du din eneste ene?

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop