horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Hvem er din skytsengel og hva gjør den?

Hvem er min skytsengel? Hvordan kommer jeg i kontakt med skytsengelen min? Og hva gjør egentlig en skytsengel?

Skytsengler er våre personlige beskyttere, og vi vil ha dem gjennom hele livet – i alle våre liv. De er verdt å sette pris på fordi de passer på oss og veileder oss.

Les alt du trenger å vite om skytsengler her.

Hva er en skytsengel?

Hvad er en skytsengel

I følge kristendommen har vi alle en skytsengel – også kalt en erkeengel. Vi er født med vår skytsengel som våker over oss, og i henhold til den mer åndelige troen er det den samme skytsengelen som følger oss gjennom alle våre inkarnasjoner.

Vår skytsengel er alltid ved vår side. Ikke som en faktisk person, men mer som en beskyttende aura. Skytsengelen passer på oss, veileder oss og hjelper oss i personlig utvikling.

Selv om vi har en skytsengel, betyr det ikke at ingenting kan skje oss. En skytsengel har også sine universelle begrensninger, og i visse tilfeller må og kan ikke skytsengelen stille opp noe. I så fall er det ment å være det.
Hvem er erkeengelen min?

Hvem er min erkeengel (skytsengel)?

Hvem er min aerkeengel

Mange tror at deres skytsengel er en avdød person som var nær dem. Det er imidlertid ikke sant. Vi er født med en skytsengel, og den følger oss gjennom hele livet. Det betyr ikke at vi ikke også omgir oss med andre engler. Vi gjør dette på en stor måte, og ofte vil også sjelene til de avdøde være rundt oss og hjelpe til med å passe på oss og veilede oss – men de er ikke våre skytsengler.

I motsetning til skytsengelen, som alltid vil følge oss, reiser sjelene til de avdøde videre når deres oppgave her på jorden er over eller når de har tatt sitt rette farvel. Derfor vil den avdøde bare omringe oss i en begrenset periode før han vender tilbake til lyset. Når de avdøde sjelene drar, forblir skytsengelen.

7 ting du bør vite om skytsengler

  1. Skytsengler er høyt i hierarkiet

Ikke alle engler har lov til å bli skytsengler. Skytsengler er nøye utvalgt og må kunne takle den store oppgaven det er å være budbringer og beskytter.

2. Skytsengler har ikke navn

Mange ser etter skytsengelnavnene deres, men det er bortkastet pulver. Skytsengler har vanligvis ikke navn, og hvis de har det, er det ikke opp til deg å finne ut eller vurdere dem. Du kan enkelt kommunisere med skytsengelen din uten å navngi den.

3. Alle har en skytsengel

Vi er alle født med en skytsengel. Dette gjelder også de som verken er kristne eller åndelige.

4. En skytsengel kan ikke ta avgjørelser

Din skytsengel er en mental og åndelig veileder, Guds sendebud og din personlige beskytter. Skytsengelen kan imidlertid ikke ta valg, men kan bare veilede deg – valgene er til syvende og sist opp til deg.

5. En skytsengel er en partner for livet

Dette gjelder både i dette livet, livet før og livet etter. Din skytsengel er din personlige engel som alltid vil følge deg.

6. Alle skytsengler er unike

Ingen engler er like, og alle skytsengler har hver én person de våker over.

7. Skytsengler er kjønnsløse

Selv om det kan være fristende å tenke på skytsengelen din som “mann” eller “kvinnelig”, har skytsengler ikke kjønn. Kjønn er noe biologisk, og skytsengler er det ikke.

Er skytsengler religiøse eller åndelige?

Opprinnelig er skytsengler nevnt i Bibelen og er dermed noe religiøst som hører til kristendommen. Den åndelige verden har senere adoptert skytsengler, og dette gir perfekt mening.

Når skytsengler omtales åndelig, har de ikke nødvendigvis et forhold til Gud og kristendommen. Ofte er de uttrykk for en beskytter sendt av universet.

Skytsengelen er altså i bunn og grunn det samme fenomenet i både kristendommen og den åndelige verden. Forskjellen ligger i om det er en religiøs budbringer eller en mer universell veileder.

I den åndelige verden er en skytsengel ikke nødvendigvis en engel når det gjelder utseende heller. Det er mer en form for aura, og om det kan sees i forskjellige former eller ikke, avhenger av tro.

Noen mener at skytsengler kan sees på som humanoide enheter, dyr eller andre vesener. I kristendommen er imidlertid en skytsengel en engel i tradisjonell forstand.

Ta kontakt med din skytsengel

Kan du kontakte skytsengelen din? Ja, det kan du faktisk gjøre. Ikke slik i direkte tale, men du kan enkelt lære å lytte til og forstå din skytsengel. Og det er en ferdighet verdt å lære. Hvem vil vel ikke kunne kommunisere med sin beskytter og budbringer?

Lytt til din intuisjon

Din intuisjon – din indre stemme – er vanligvis stemmen til din skytsengel som prøver å fortelle deg noe.

Legg merke til små indre lyder

Et plutselig hyl i øret kan være skytsengelen din som prøver å komme gjennom med et budskap.

Legg merke til plutselige lukter

Dufter som kommer ut av det blå og er vanskelig å forklare, kan være din skytsengel som våker over deg.

Legg merke til søte smaker i munnen

Smaken av nektar – eller noe lignende søtt – er vanligvis et tegn fra skytsengelen din. Dette er imidlertid et tegn som er typisk unntatt de som allerede er flinke til å føle seg selv, f.eks. gjennom meditasjon.

La ditt indre øye vise deg din skytsengel

Vil du se din skytsengel? Få mennesker ser en fysisk engel i livet sitt, mens langt flere opplever å se skytsengelen med sitt indre – eller tredje – øye. Lukk øynene og finn din indre ro; helst via meditasjon, og vær åpen for å møte engelen din.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop