horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Hva er mitt soltegn?

Soltegn, sammen med månetegn og ascendant, er det som har størst innflytelse på den personen vi er satt inn i verden for å være.

  • Soltegnet er vår kjernepersonlighet
  • Ascendenten er vår ytre identitet
  • Månetegnet gjenspeiler følelseslivet vårt

Alt i alt er dette de tre bena til horoskopet vårt, hvorav soltegnet bestemmer stjernetegnet vårt.

Betydningen av soltegnet

Soltegnet er viktig å kjenne til fordi det gjenspeiler formålet du ble født med. Din skjebne, vil noen si. Det bestemmes av måten solen sto på den tiden du ble født. Lever du med ditt soltegnet og din hensikt vil du oppleve ro og glede, men lever du mot soltegnet ditt vil du oppleve uro og kanskje stress.

Noen soltegn som Vekten, Tvillingene og Vannmannen er frie sjeler som ikke vil trives i samfunnets bokssystem. Andre soltegn som Tyren og Steinbukken trives best med stabilitet og faste rammer.

Har du forvillet deg inn i en hverdag som ikke passer solskiltet ditt, kan det være vanskelig å trives i lengden. Derfor er det avgjørende å kjenne soltegnet og dets betydning – og prøve å leve i harmoni med det.

Soltegn lærer seg

Du ble født inn i et soltegn, men det betyr ikke at du er i stand til å leve opp til soltegnet fra starten av. Soltegnet er også kjent som tegnet på læring. Den veileder deg til å lære å leve i harmoni med ditt indre.

Vekten er for eksempel ikke samarbeidsvillig av natur, men lærer det ved å tilbringe mye tid med andre, og slik er det med mange av de andre tegnene. Egenskapene må læres underveis. Fordi livet er én lang utviklingsprosess.

Finn ditt solskilt

De fleste soltegn bestemmes utelukkende av fødselsdatoen, men noen fødselstider ligger midt mellom to tegn, i så fall er det avgjørende å vite nøyaktig fødselstidspunkt.

Solskilt i Væren (21. mars – 19. april)

Væren er energisk og aktiv. En Væren er den første som kommer i gang og er også den første som går videre til neste oppgave. Mennesker født under Værens soltegnet er vanligvis direkte og ukompliserte – og forventer det samme fra andre.

Soltegn i Tyren (20. april – 20. mai)

Tyren er pålitelig av natur, men det mest karakteristiske med mennesker født under Tyrens soltegnet er lidenskapen deres for nytelse og tilfredsstillelse. Dette gjelder ikke bare seksuelt, men også i forhold til god mat, den mykeste madrassen og den beste musikken.

Solskilt i Gemini (21. mai – 20. juni)

Tvillinger er fleksible og tilpasser seg lett til nye omstendigheter. Folk født under Tvillingenes tegn liker vanligvis å ha en fot i alle leire og å være sosiale. De er intelligente og trenger massiv mental stimuli for å unngå å kjede seg.

Soltegn i Krepsen (21. juni – 22. juli)

Kreft er beskyttende; både mot seg selv og sine nærmeste. Dette kan komme til uttrykk i en hard fasade. Mennesker i kreftens soltegnet trenger trygghet og stabilitet, de liker å sette dype røtter, og de hviler i valgene de tar.

Solskilt i Løven (23. juli – 22. august)

Løven kan virke arrogant, men den er forankret i et dypt ønske om å skape noe og å gjøre en forandring i verden – til det bedre. Selv om armbevegelsene kan være store, er de ambisiøse planene typisk basert på følelser og relasjoner.

Solskilt i Jomfruen (23. august – 22. september)

Jomfruen er hardtarbeidende og pålitelig – med et snev av rensegalskap. Ting må være i orden, og folk født under soltegnet Jomfruen liker å organisere seg. De er vanligvis motvillige til nye ting, men liker alt som er naturlig.

Solskilt i Vekten (23. september – 22. oktober)

Vekten er kjent for å skape balanse, og de trives best i fred og ro uten store konflikter. De vil heller fortelle en liten hvit løgn enn å fortelle sannheten hvis sannheten skaper problemer. Folk født i Libra sol-tegnet leter alltid etter den beste måten å leve på.

Solskilt i Skorpionen (23. oktober – 21. november)

Skorpionen kaster seg helhjertet inn i prosjekter etter eget valg. På den annen side er det helt umulig å få dem til å gjøre noe andre sier de må. Deres primære motivasjon er prestisje og autoritet, og de vil strekke seg langt for å oppnå dette.

Soltegn i Skytten (22. november – 21. desember)

Skytten er en fri skapning som ofte er på farten eller går videre. Mennesker født under Skyttens soltegnet er vennlige og har lett for å snakke med nye mennesker, og de samler typiske venner fra alle deres mange veier i livet.

Solskilt i Steinbukken (22. desember – 19. januar)

Steinbukken plasseres med begge føttene godt på bakken. De er realistiske, og for mennesker født under Steinbukkens soltegnet hører drømmer hjemme om natten. På den annen side er de veldig målrettede og får ting gjort, noe som kan sees i hjemmet, karrieren og livet generelt.

Solskilt i Vannmannen (20. januar – 18. februar)

Aquarius er veldig progressiv og nyskapende. Mennesker som er født under vannmannens soltegnet er ikke mye for å følge allfarvei, men foretrekker å tenke nytt, reflektere og tilpasse seg. De kan være veldig sta om sin idealisme og måten å se ting på.

Solskilt i Fiskene (19. februar – 20. mars)

Fiskene er flinke til å identifisere seg med og sette seg i andres sted. Mennesker født under Fiskenes soltegnet kan ha problemer med å finne sin egen vei i livet fordi de tar til seg andres følelser og meninger, men i bunnen er de ofte fulle av klare drømmer for livet.

Du kan beregne solskiltet ditt her: What’s My Sun Sign? | Cafe Astrology .com

Ønsker du å få et horoskop som går i dybden med ditt soltegnet, ditt månetegn og din ascendant, kan du med fordel velge å få et personlig horoskop.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop