horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Hva er månetegnet mitt?

Selv om stjernetegnet ditt er basert på soltegnet ditt, har månetegnet ditt – og ascendenten – også mye å si om bildet av både horoskopet ditt og måten å være i verden på.

  • Soltegnet er din kjernepersonlighet
  • Ascendenten er din ytre personlighet
  • Månetegnet forteller om ditt følelsesmessige og relasjonelle liv

Selv om månetegnet langt fra er like kjent og anerkjent som soltegnet, har det i astrologiens verden nesten like stor innflytelse på din personlighet og identitet.

Det kan derfor være fint å kjenne til alle aspekter av horoskopet ditt og din personlighet for å få bedre selvinnsikt og forståelse.

Viktigheten av månetegnet

Månetegnet bestemmes av måten månen var plassert da du ble født. Noen vil beskrive det som sjelen til din identitet, ettersom månetegnet reflekterer ditt indre følelsesliv og måten du samhandler med andre mennesker.

Selv om månetegnet dukker opp innvendig, har det stor effekt på personen du er og måten du trer inn i verden på. I noen tilfeller er månetegnet det samme som soltegnet, i så fall vil du ofte handle på utsiden slik du føler deg på innsiden. Men i andre tilfeller er det store forskjeller mellom måne- og soltegn.

Å få avklart både månetegnet, soltegnet og ascendant kan gi svar på hvorfor deler av din personlighet ikke stemmer med stjernetegnet ditt i det hele tatt, siden stjernetegnet kun er basert på soltegnet.

Finn månetegnet ditt

Månen beveger seg raskere enn solen, og derfor endres tegnene også raskere i månetegn enn i soltegn. Det forklarer også hvorfor du godt kan være født i ett soltegn og et annet månetegn.

Månetegnet endres omtrent hver 2,5 dag, med soltegnet som bare endres omtrent en gang i måneden.

Månetegn i Væren

Væren er utålmodighet og er konstant fokusert på det neste som kommer. Det er vanskelig for Væren å leve i nuet. De drives av en indre ild som vil at de skal gå fremover – raskt.

Månetegn i Tyren

For Tyren er familien noe av det viktigste. Mennesker født under Taurus måne-tegnet har en sterk vilje som gjør at de når målene sine, men samtidig er umulige å få til noe. De trenger å føle stabilitet og trygghet, noe som ofte kommer til syne i «reirbygging».

Månetegn i Tvillinger

I sosiale sammenhenger er Tvillinger vittige og sjarmerende, men de har sine “downs”, hvor de kan føle seg irritable og i dårlig humør. Mennesker født under Gemini måne tegnet har et behov for å holde tritt med alt og for mye mental stimulering.

Månetegn i Krepsen

Kreftkreft har stor evne til empati og empati for andre, de husker godt, og de er nært knyttet til både familie og hjem. Mennesker født under Kreftens tegn er konfliktsky og prøver å jevne ut ting og passe på.

Månetegn i Løven

Løven er et familiemenneske, men i et slikt perspektiv at de ønsker å hjelpe sine nærmeste – selv om de ikke har blitt spurt. De kan se det store bildet som de ønsker å vise andre, og de liker oppmerksomhet og anerkjennelse.

Månetegn i Jomfruen

Jomfruen er en ordensmenneske og liker å ha kontroll over både familie, hjem og økonomi. Folk født under Jomfruens månetegn liker å fikse ting for andre i behov for anerkjennelse og ros.

Månetegn i Vekten

Vekten har et sterkt behov for å være i et forhold. Mennesker født i Vektens månetegn må dele livet med en partner. De er sympatiske, omsorgsfulle og sosiale av natur.

Månetegn i Skorpionen

Skorpionen er en god kjenner av mennesker og kan se rett gjennom mennesker; bak fasaden. De er intensive og følelsesmessig involvert i alt de gjør, og de trives best med et liv fullt av opplevelser.

Månetegn i Skytten

Skytten trenger frihet og plass. De er vennlige, sosiale og lette å omgås, men folk født under Skytten månen må være sin egen sjef og liker ikke å bli diktert til. De trives best med et aktivt liv med reiser, opplevelser og nye mennesker.

Månetegn i Steinbukken

Steinbukken kan lett ha et turbulent indre følelsesliv, men på overflaten er de alltid i balanse og stabile. Dette gjør dem veldig tillitsfulle. Mennesker født under Steinbukkens månetegn foretrekker klare rammer og setter realistiske mål for seg selv.

Månetegn i Vannmannen

Vannmannen er observant på mennesker. De liker å fordype seg i hvorfor folk gjør som de gjør. Mennesker født under månens tegn kan være sjenerte – spesielt som unge – men utvikle seg til sterke, uavhengige og unike personligheter.

Månetegn i Fiskene

Fiskene er veldig intuitive og empatiske. Mennesker født under Fiskenes månetegnet klarer alltid å se ting fra andres ståsted, men tar også lett andres følelser på seg selv. De er veldig drømmende av natur, men kan finne det vanskelig å få drømmene til å gå i oppfyllelse.

Regn ut månetegn her:

Hva er mitt månetegn? | Cafe Astrology .com

Hvis du ønsker å gå mer i dybden med både månetegn, soltegn og ascendant, kan du dra nytte av et personlig horoskop.

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop