horoskopbladet - synskonline

Motta horoskopet ditt på post hver morgen – gratis

Du får også:

⭐ Månedlig trekning av personlig horoskop (verdi 235 kr.)

⭐ Ukens og månedens horoskop

⭐ Mer innsikt i stjernetegnet ditt

 

100% gratis & ingen spam

Virker fjernhealing – og hvordan fungerer det?

Internett har åpnet for mange muligheter for online-tjenester som tidligere bare var tilgjengelige ved personlig fremmøte – og mulighetene blir bare flere og flere. Fjernhealing er et av de spirituelle nettbaserte alternativene som den teknologiske utviklingen har ført med seg – til glede for mange.

Nå kan du motta healing hjemmefra, noe som er en stor fordel hvis du er syk, skadet eller bare ønsker å motta healing i trygge omgivelser.

Hva er healing?

Healing er en alternativ behandlingsmetode der en healer behandler fysiske eller psykiske sykdommer eller tilstander. Vanligvis skjer det ved at healeren plasserer en hånd eller krystaller på ulike steder på deg og overfører helbredende energier fra universet til deg via sin egen kropp.

Healing er ikke bare for de som er syke eller skadde. Healing bidrar til å gjenopprette indre balanse, og derfor kan healing også være for deg som føler en indre ubalanse.

Hva er fjernhealing?

Fjernhealing har samme formål som vanlig healing. Flere og flere mener imidlertid at den fysiske berøringen er mer symbolsk og derfor overflødig, ettersom healing er en påvirkning av energier – og derfor ikke har en faktisk fysisk effekt. Det er derfor forståelig at fjernhealing vinner terreng.

Fordeler med fjernhealing

Det er mange fordeler ved å velge fjernhealing fremfor vanlig fysisk healing. For det første er utvalget av behandlere plutselig mye større, ettersom du ikke er begrenset av geografi. Det betyr at du kan velge en behandler basert på erfaring eller anbefalinger, snarere enn på hvem som er i nærheten av deg. Det sparer deg også for reisetid og kostnader.

I tillegg kan du motta healing hjemme i trygge og rolige omgivelser, og denne faktoren kan faktisk være avgjørende for effekten.

Å være åndelig mottakelig – og dermed mottakelig for healing – handler i stor grad om å være rolig, trygg og åpen. Og for de fleste vil det være mest naturlig å være nettopp det i hjemlige omgivelser.

Fjernhealing gir også mulighet til å hjelpe dem som er for syke til å delta i en fysisk behandling.

Virker fjernhealing og healing?

Fjernhealing – og healing generelt – arbeider først og fremst med energier, og derfor kan det være vanskelig å bevise metodene og effekten forskningsmessig.

Det finnes imidlertid noen studier på området som støtter effekten av healing. Disse studiene omfatter spesielt Reiki, som er en type healing med røtter i japansk kultur.

En studie tyder på at behandlingen har effekt på angst og smerte hos voksne. Og en annen studie viser at behandlingen forbedrer velværet og humøret hos dem som har fått healing.

Selv om det er begrenset med studier på dette området, er det noe som tyder på at healing har en reell effekt på den indre balansen og kan lindre både smerte og angst.

Hvordan fungerer fjernhealing?

Healing tar alltid utgangspunkt i dine ønsker og behov. Det betyr at en fjernhealing vanligvis starter med en samtale der du forklarer hvorfor du trenger healing, hvilke problemer eller utfordringer du har – og hva du ønsker å få ut av behandlingen.

Fordi fjernhealing påvirker energiene som strømmer gjennom kroppen din, kan det være nødvendig med flere behandlinger for å rette opp ubalansen. Behandleren din vil sannsynligvis diskutere dette med deg før fjernhealingen begynner.

Noen behandlere vil gi anbefalinger om hva du bør gjøre før, under eller etter behandlingen for å optimalisere healingprosessen, mens andre lar det være mer opp til deg.

Healing med eller uten kommunikasjon?

Det avtales et bestemt tidspunkt for healingen. Noen healere utfører fjernhealing via telefon eller datamaskin med videokamera, mens andre foretrekker behandling uten.

Det er opp til deg å velge healer ut fra hva du foretrekker. Tenk over om du ønsker å kunne kommunisere med behandleren under healingen, eller om du heller vil slappe av? Det er en smakssak.

Kan alle motta healing?

For å kunne motta healing må både du og healeren være i “healingsmodus”. Healeren må “åpne seg for sjelen” gjennom sin egen intensjon for å kunne motta energier fra universet og sende dem videre til deg.

For å motta energier må du også være åpen og mottakelig. Det betyr at du helst skal ha et mentalt fokus på å ta imot energiene.

Ikke alle er mottakelige for healing. Som hovedregel kan du ikke sende healing til noen som ikke ønsker eller er åpen for å motta healing.

Kan hvem som helst sende healing?

Profesjonelle healere har en gave som de har gjort til sin levevei. Mange mennesker har imidlertid åndelige evner som de ikke bruker kommersielt. De kan imidlertid være like gode til å heale.

Hvis du selv er åndelig og har en åpen sjel, kan du i prinsippet enkelt sende fjernhealing til andre. Det forutsetter imidlertid at vedkommende er mottakelig for å ta imot behandlingen.

Hvis du ikke vet om personen er mottakelig, kan du likevel gjøre et forsøk. For eksempel hvis noen du kjenner sliter eller er syk. Du kan også spørre om du kan sende healing i deres retning, noe som øker sjansen for at de er åpne og mottakelige – og dermed for at behandlingen virker etter hensikten.

FAQs

Hvordan føles fjernhealing?

Fjernhealing oppleves forskjellig. Noen vil bare oppleve en forbigående følelse, mens andre vil oppleve varme eller kulde, og andre igjen vil reagere med tårer eller latter.

Hva er fjernhealing?

Fjernhealing – eller fjernhealing – er healing på avstand. I praksis betyr det at healeren påvirker energiene dine uten å være fysisk til stede.

Hvordan sender du healing?

Fjernhealing – eller fjernhealing – er healing på avstand. I praksis betyr det at healeren påvirker energiene dine uten å være fysisk til stede.

Andre artikler:

Finn alle horoskoper her: Dagens horoskop - Ukeshoroskop - Månedshoroskop - Årshoroskop

Leave a Comment